Μεταμορφώσεις (καλαμαριού) σε μαύρο Αυτή την εβδομάδα, η Αγάπη γίνεται ο Μικ Τζάγκερ: Βλέπει ένα καλαμάρι και θέλει να το βάψει μαύρο.
Ένα κοτόπουλο για δέκα με τόνο! Η Αγάπη φτιάχνει ένα κοτόπουλο με μαραθόριζες και πορτοκάλια που περνάει όλα τα τεστ με άριστα
Η Γαλλική γαστρονομική κληρονομιά κι ένα φαγητό Η Αγάπη ετοιμάζει ένα εμβληματικό πιάτο της Γαλλικής κουζίνας με σολομό και πράσα
Οι περίεργες Τσικνοπέμπτες συνεχίζονται Αυτή την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζουμε πικάντικα λουκάνικα με μαραθόριζες και πορτοκάλι
Τα καλά κόποις κτώνται Κρύο, καιρός για… γαλλική κρεμμυδόσουπα. Και η Αγάπη έχει την τέλεια συνταγή, που συνοδεύεται απαρεγκλίτως με φρεσκοψημένη μπαγκέτα.
Parmentier : Ένα φαγητό με ιστορία Η Αγάπη μας δείχνει ένα φαγητό με σολομό, σπανάκι και πουρέ πατάτας που μπήκε στα σαλόνια από την πίσω πόρτα
Ένας σιδηρόδρομος να τον ... φας Η Αγάπη μας ετοιμάζει ένα χειμωνιάτικο φαγητό με μοσχαρίσια στηθοπλευρά και φρέσκα cranberries
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο Η Αγάπη μας προκαλεί να παρατήσουμε τη δίαιτα με μία σούπερ νόστιμη συνταγή
Μανιταρομαγειρέματα : Μέρος δεύτερο Το δεύτερο κεφάλαιο των μανιταρομαγειρεμάτων γράφεται στη Ρωσία με το κλασσικό μοσχαράκι Στρογκανόφ.