Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο!

Παρεμβατική και με μεγάλη πολιτική σημασία η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΛΑ.ΟΣ για να τιμήσει "τη μνήμη ενός μεγάλου Έλληνα, του Ίωνος Δραγούμη" (sic)! Να θεωρήσουμε ότι στην επιλογή του δροσερού θέματος της εκδήλωσης έπαιξε ρόλο το ότι αυτή πραγματοποιήθηκε με 40 βαθμούς; (δίπλα, εικονίζεται μετέχων στην εκδήλωση ομιλητής)         

To φιδάκι ο… Ιοβόλος

Ο Ιοβόλος απαντά σε ερώτηση αναγνώστη για το όνομά του που εν πολλοίς εμπνεύστηκε  από μια σάτιρα για το... σινάφι του. Προς τούτο και η φωτογραφία του γνωστού "γερμανόφιλου" Δήμου Σταρένιου που προτιμήθηκε ως εμβληματική του δημοσιογραφικού λειτουργήματος μορφή έναντι του "σταρ" Αρτέμη Μάτσα.

Ρέκβιεμ για έναν εργένη

Το περασμένο Σάββατο, στη μακρινή Μυτιλήνη η μεγάλη οικογένεια των εργένηδων έχασε ένα από το εκλεκτότερα μέλη της, όταν ο εμπνευστής του Euro2day και του In2life αποφάσισε να περάσει στην... άλλη όχθη. Το μεγάλο μάτι του Ιοβόλου, αν και λίγο δακρυσμένο για την απώλεια, ήταν εκεί.         

Τι Noukia είν' αυτούνι στρατιώτ';

Η απαγόρευση της χρήσης κινητού με κάμερα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, γεννά μια σειρά απο ενδιαφέροντα (αν και ελαφρώς... ιλαρά) ερωτήματα. Για παράδειγμα, πώς φαντάζεστε ότι θα διεξάγονται οι σχετικές έρευνες για τη συμμόρφωση ή μη των φαντάρων με τις οδηγίες; (στη διπλανή φωτό, λεβέντης και μπαρουτοκαπνισμένος καραβανάς εκ Κρήτης αγρυπνά για παράνομες περιφερειακές λειτουργίες ενσωματωμένες σε συσκευές).      

Διαφημιστικό κόλπο... ή θεία δίκη;

Βίντεο που ήδη κυκλοφορεί και δείχνει την κ. Ανίτα Πάνια γυμνή, προσφέρεται για πλείστους όσους ιδεολογοκοινωνικούς προβληματισμούς. Η ουσία είναι μία: Η διαπόμπευση ενός διασήμου είναι δημοφιλέστερο θέαμα από αυτήν του "τρελλού του χωριού".

Εσείς, στενεύεστε;

Η πόλη ήδη παίρνει την όψη "πόλης- φαντάσματος" της Αγριας Δύσης, και εμείς εδώ, φοράμε παπούτσια που στενεύουν για να ξεχνάμε άλλες έννοιες.  

Mea Culpa!

Δεν χρειάζεται θάρρος για να απομακρυνθεί κάποιος από τον ίσιο δρόμο, αλλά για να το παραδεχτεί, λένε οι κινέζοι. Ο Ιοβόλος εξομολογείται ένα σφάλμα του και επανορθώνει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, ε;  

Island: Ετσι κάνουν στο νησί σας;

Αναρωτήθηκα πρόσφατα πόση ώρα πρέπει να περιμένει κανείς όρθιος για ένα τραπέζι που έχει ήδη κλείσει. Στο Island πιθανότατα ξέρουν την απάντηση. Φταίμε απόκλειστικά εμείς που δεν είχαμε την υπομονή να "αδειάσουν" ώστε να μας ικανοποιήσουν την περιέργεια...  

Αυτή την "πόρτα", ποιος θα τη φάει;

Την Παρασκευή το ξημέρωμα, ο Ιοβόλος περνούσε έξω από το κοσμικό Mamaca’s στο Γκάζι. Ενας διάλογος που το μεγάλο του αυτί άκουσε, τον οδήγησε σε κάποιες σκέψεις για τον διάσημο και αντιδημοφιλή θεσμό της "πόρτας" και τους κρετίνους που ενίοτε τον εφαρμόζουν.

Στις Μυκόνου τους αιθέρες...

Ποιοι διάσημοι στριμώχτηκαν στο μεσημεριανό αεροπλάνο από τη Μύκονο; Ξέρουμε την απάντηση αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ποιος αφέστη περισσότερο από την "πλέμπα" και πως... η συνοδεία του "φούσκωσε" από υπερηφάνεια. 
       

v