Διαφημιστικό κόλπο... ή θεία δίκη;

Βίντεο που ήδη κυκλοφορεί και δείχνει την κ. Ανίτα Πάνια γυμνή, προσφέρεται για πλείστους όσους ιδεολογοκοινωνικούς προβληματισμούς. Η ουσία είναι μία: Η διαπόμπευση ενός διασήμου είναι δημοφιλέστερο θέαμα από αυτήν του "τρελλού του χωριού".

Πολλές «ηθικές» αντιρρήσεις, σαν αυτές των όψιμων λάτρεων της trash TV για τις τηλεοπτικές ασχολίες της κ. Ανίτας Πάνια ο Ιοβόλος δεν έχει. Άλλωστε όλοι αυτοί που εμφανίζονται στις εκπομπές της κ. Πάνια το κάνουν εκουσίως αφού «με την τρελάρα τους γεμίζουν την κοιλάρα τους» και στο φινάλε όποιου δεν του αρέσει αλλάζει και κανάλι.

Εχει ο καιρός γυρίσματα όμως.

Από την Παρασκευή, μέσω κινητών τηλεφώνων κυκλοφορεί ένα βιντεάκι (από εκεί και η παρακείμενη φωτό), στο οποίο πρωταγωνιστούν η ίδια η κ. Πάνια και η διάσημη (;) τραγουδίστρια, με το καλλιτεχνικό όνομα «Τσίλα» που ανεδείχθη από τις εν λόγω εκπομπές. Στο βιντεάκι που ο Ιοβόλος έχει στα χέρια του, αλλά για λόγους ευήθειας αρνείται να «ανεβάσει», εικονίζονται οι δύο κυρίες γυμνές σε μια διαδικαστική και διόλου ερωτική σκηνή, κατά την οποία αλλάζουν ρούχα.

Η πλάκα δεν είναι ότι η κ. Πάνια ή οποιαδήποτε άλλη τηλεοπτική περσόνα είναι γυμνή ή το πώς φαίνονται οι αναλογίες της, αλλά ότι για μία ακόμη φορά, αυτός που αποφασίζει ποιος θα γίνει θέαμα, γίνεται ο ίδιος θέαμα.

Και επειδή οι κακιούλες γεννούν άλλες κακιούλες, ο πάσα εις εντός των επόμενων ημερών, με κακεντρέχεια θα προωθεί αυτό το βίντεο σε γνωστούς και φίλους. Γιατί αναμφισβήτητα, γοητευτικότερο πράγμα από το να παρακολουθεί κανείς τον εξευτελισμό ενός ημίτρελου, είναι να παρακολουθεί τον εξευτελισμό ενός διασήμου. Και αυτό ως λαός το ξέρουμε καλά.

Εκτός βέβαια και αν το συγκεκριμένο βίντεο είναι σχεδιασμένο για να κυκλοφορήσει και όλοι εμείς απλώς παίρνουμε μαθήματα marketing…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v