Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο!

Παρεμβατική και με μεγάλη πολιτική σημασία η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΛΑ.ΟΣ για να τιμήσει "τη μνήμη ενός μεγάλου Έλληνα, του Ίωνος Δραγούμη" (sic)! Να θεωρήσουμε ότι στην επιλογή του δροσερού θέματος της εκδήλωσης έπαιξε ρόλο το ότι αυτή πραγματοποιήθηκε με 40 βαθμούς; (δίπλα, εικονίζεται μετέχων στην εκδήλωση ομιλητής)         
Πάντα επίκαιρη και παρεμβατική η πολιτική δράση του ΛΑ.ΟΣ. Όπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο τύπου «Οι Έλληνες πατριώτες τίμησαν στις 23 Ιουλίου για 25η χρονιά την μνήμη ενός μεγάλου Έλληνα, του Ίωνος Δραγούμη, με μία εκδήλωση τιμής και μνήμης στο κέντρο της Αθήνας στο σημείο όπου έπεσε δολοφονημένος».

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το νόημα της εθνοσωτήριας αυτή μάζωξης αφού «Στο πρόσωπό του τιμήθηκε ο πρωτεργάτης του Μακεδονικού Αγώνος (γαμβρός του Παύλου Μελά), ο πατριώτης πολιτικός (υιός του πρωθυπουργού Στέφανου Δραγούμη), μα πάνω απ΄ όλα ο άνθρωπος που νοηματοδότησε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού εθνικισμού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρά τον καύσωνα, πάνω από 200 πατριώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκδηλώσεως».

Ο Ιοβόλος χωρίς άλλα σχόλια αναρωτιέται πραγματικά τι σόι μυαλό κουβαλούν αυτοί που τραβήχτηκαν με 40 βαθμούς σε επετειακό εορτασμό της μνήμης του Ίωνος Δραγούμη!
Στη διπλανή φωτό ευθυτενής ομοϊδεάτης του ΛΑ.ΟΣ και επίσης ταγμένος οπαδός του Ίωνος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ως άνω εκδήλωση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v