Στις Μυκόνου τους αιθέρες...

Ποιοι διάσημοι στριμώχτηκαν στο μεσημεριανό αεροπλάνο από τη Μύκονο; Ξέρουμε την απάντηση αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ποιος αφέστη περισσότερο από την "πλέμπα" και πως... η συνοδεία του "φούσκωσε" από υπερηφάνεια. 
       

Η μεσημεριάτικη πτήση της Aegean, κάθε Δευτέρα ειναι τίγκα απο τουρίστες και weekenders Αθηναίους επιχειρηματίες. Αυτή την Δευτέρα οι κ.κ. Θ. Φέσσας, Λιακουνάκος, Κ. Αντωνόπουλος, Β. Γκρίσσιν και Θ. Βασιλάκης ήταν μεταξύ του πλήθους που απέφυγε το πρωινό ξύπνημα για να φύγει από το νησί με την ησυχία του.

Τόσο «τίγκα» που ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της Aegean κάθησε στο... πιλοτήριο (απούσης θέσεως) για την 25λεπτη πτήση για Αθήνα.

Αλλά τι να το κάνεις; Ενας ξεχώρισε- πραγματικός άρχοντας!- από τους επωνύμους: Ο Θωμάς Λιακουνάκος, τον οποίο στη φυσούνα, με το που «έδεσε» το αεροπλάνο, τον περίμενε ο «σεκιουριτάς» του για να τον οδηγήσει μακράν της πλέμπας στο αυτοκίνητο που τον περίμενε στις σκάλες.

Οχι παίξε- γέλασε!

Τώρα, με ποιών την ανοχή οι «σεκιουριτάδες» παίζουν το ρόλο του valet και του…λακέ με τ’ αφεντικά τους σ’ ενα αεροδρόμιο, δεν μπορούμε να το μαντέψουμε- αλλά ούτε και να το καταλάβουμε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v