Αλλού τα κακαρίσματα

Αφού μας έπρηξε με... ταρατατζούμ για την αταλάντευτη εφαρμογή των προεκλογικώς υπεσχηθέντων- και ενώπιον βεβαίως μίας "εκ των σημαντικότερων προκλήσεων της ελληνικής ιστορίας"- η κυβέρνηση αλλάζει τώρα στάση. Και κάνει όλα αυτά τα οποία  προσπαθούσε να μας πείσει ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι επειδή δεν κάνει: Πάγωμα μισθών, αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, περικοπές και φόρους. Ποιοι αγρότες;         

Ιδέες που δε θ' αλλάξουν τον κόσμο: 3D

Ναι, είχα κι εγώ γυαλιά και τα φορούσα όποτε έβλεπα το εικονίδιο στην οθόνη του Star Channel, υπακούοντας στην εντολή του πρωτοπόρου Νίκου Μαστοράκη. Για λίγες μέρες τουλάχιστον. Μέχρι ν' αντιληφθώ ότι ήμουν σαν τον χοντρό στο “Mallrats” που δε μπορούσε να δει το καράβι. Μόνο που στη δική μου περίπτωση, κανείς δεν έβλεπε το καράβι.

Ιδέες που θ' αλλάξουν τον κόσμο

Γάμος ατόμων του ίδιου φύλου με σεξουαλική προτίμηση στο άλλο. Όχι γάμος ομοφυλόφιλων. Στρέιτ γάμος ατόμων του ίδιου φύλου. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για δήθεν βήματα προόδου όπου η σεξουαλική προτίμηση πάει χέρι-χέρι με την παραδοσιακή σύμβαση της εις γάμου κοινωνίας.

Αφού έχουμε μόνο ψίχουλα να σας δώσουμε, δεν σας δίνουμε τίποτα!

Νομίζω ότι λίγες ημέρες μετά την αρχή των κινητοποιήσεων είναι προφανές ότι οι επιλογές των αγροτών, είναι λάθος. Πόσα έχει να μάθει αυτή η τάξη στον επικοινωνιακό τομέα από το ΠΑΣΟΚ! Πόσα χρόνια μπροστά είναι αυτό το κόμμα από το λαό του; Μέχρι στιγμής, μόνο οι Βούλγαροι φαίνονται πονηρότεροι.    

Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω

Διαβάζω για τους καυγάδες του πρώην υπουργού Τουρισμού κ. Κώστα Μαρκόπουλου με τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους αναφορικά με κακοδιαχείριση και ελλείμματα επί των ημερών του στη θέση που είχε εμπιστευθεί ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.Για εμένα, ο τύπος αυτός θα είναι πάντα ο υπουργός Τουρισμού που εν έτει 2009 περιφρονούσε το internet! 

Κάτω τα χέρια σου τα λερωμένα

Δεν έχω μιλήσει καθόλου για το αγροτικό ζήτημα, για προφανείς πατριωτικούς λόγους, αλλά η δήλωση του κ. Κατσαρού δε θα μπορούσε να με αφήσει άλλο ασυγκίνητο και προδοτικά αμέτοχο, έναν σιωπηλό συνένοχο.

v