6ος Μήνας Κρασιού Καράφας στο Καφενείο

Δεν θέλω να σας πιέσω - άλλωστε έχετε πάνω από ένα μήνα μπροστά σας. Ξέρω πάντως ότι δεν θα χάσετε (και) αυτόν τον Μήνα Κρασιού Καράφας που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά Το Καφενείο στην Πλάκα.

Είναι θετικό το γεγονός ότι κάθε χρόνο ο Μήνας Κρασιού του Καφενείου έχει και καινούρια στοιχεία - και είναι ακόμα θετικότερο ότι αυτά γίνονται επειδή το πιστό οινόφιλο κοινό του εξελίσσεται και ζητάει κάθε χρόνο και πιο πολλά!...

Φέτος λοιπόν ο Μήνας Κρασιού Καράφας στο Καφενείο μας υπόσχεται:

• περισσότερα από 30 διαφορετικά κρασιά από οινοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα, και κρασιά παλαίωσης από το κελάρι του Καφενείου
• αποκλειστικές παρουσιάσεις κρασιών, ακόμα και 6 μήνες πριν την εμφάνιση τους στην αγορά
• οίνους ΟΠΑΠ σε καράφα
• κάθετη παρουσίαση 5 εσοδειών ερυθρού οίνου παλαίωσης σε καράφα
• συγκριτικές δοκιμές και άλλα happenings

Και βέβαια, τους αγαπημένους, πεντανόστιμους μεζέδες της κουζίνας του Καφενείου και την χαμογελαστή εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζουν το ζεστό αυτό Πλακιώτικο στέκι.

Ο φετινός Μήνας Κρασιού του Καφενείου θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου ως την Δευτέρα 8 Μαρτίου. Υπενθυμίζω ότι το Καφενείο βρίσκεται σε μία από τις πιο γνωστές γωνιές της Πλάκας (Επιχάρμου 1 & Τριπόδων / 210-3246916). Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι όσοι αποφασίσουν να κατέβουν στην Πλάκα με αυτοκίνητο, θα εξυπηρετηθούν από τα 3 υπαίθρια πάρκινγκ που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Καφενείο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v