The Catered Affair: Πόσο παν' οι μπομπονιέρες;

Κάποτε ένας φίλος κλήθηκε σε κάποιο γάμο, ο οποίος, απ' ότι έμαθε, αναμενόταν να κοστίσει μερικές χιλιάδες ευρώ. Εύλογα, γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση του ζεύγους, ρώτησε να μάθει πώς θα ανταπεξέλθουν σε ένα τέτοιο κόστος. Η απάντηση; Πανεύκολη, βλάκα! Πήραν δάνειο.

Η... πολιτική "μαγκιά" στην υπηρεσία της διασκέδασης

Ο κ. Μεϊμαράκης χάρισε σε όλους εμάς που βρίσκουμε το Κοινοβούλιο έναν θεσμό πάνω από όλα διασκεδαστικό, αλησμόνητες στιγμές γέλιου. Για το λόγο αυτό ο Ιοβόλος αφήνει κατά μέρος τις διδακτικές και σοβαροφανείς παρατηρήσεις και δίνει ειλικρινή συγχαρητήρια στον πρώην υπουργό.

Εμένα πας να κοροϊδέψεις, ρε;

Δυσκολεύομαι να ξεπεράσω το κάζο που έπαθα το προηγούμενο Σάββατο, όταν, θεωρώντας ότι "έπιασα την καλή", αγόρασα από τζάνκι στην Ευριπίδου κινητό τηλέφωνο. Τι νομίζουν; Ότι θα πιάσουν κορόιδο τον Ιοβόλο; Χα!, σκέφτηκα και ευχήθηκα το 50άρικο που πλήρωσα να ήταν πλαστό.

Gnisio Tekno

Τι ακριβώς δείχνει το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα; Είναι τελικά βέρος αμερικάνος ή ντεμέκ; Εμείς στο Ellada δεν ασχολούμαστε με τέτοια. Εμάς μας νοιάζει να γίνει πρωθυπουργός ο ικανότερος και αυτός που θα πάει τη χώρα μπροστά. Ε, τώρα αν κάνουμε και κανένα λάθος, άνθρωποι είμεθα...   

"...τη δεύτερη φοράαααα..."

Το 42% των Ελλήνων πιστεύει στην ανάσταση νεκρών, λέει δημοσκόπηση του Βήματος και αφήνει έκπληκτο τον Ιοβόλο. Και τότε βρε αθεόφοβοι,γιατί δεν κάθεστε λίγο παραπάνω στην εκλησία μετά την Ανάσταση που αφήνετε τον παπά μόνο του;    

Βρουμ βρουμ!

Με τα χέρια ήδη στο τιμόνι- έτοιμος να ξεκινήσει για την εξόρμηση του Πάσχα ο Ιοβόλος κάνει ορισμένες σκέψεις για το κόστος του οδικού ταξιδιού και την πιθανότητα το δεδομένο αυτό να αλλάξει.     

v