Επισκέψιμο το οινοποιείο της Γαίας στη Σαντορίνη!

Έχω πολύ καλά νέα για όσους σχεδιάζουν να επισκεφτούν την όμορφη Σαντορίνη - είτε για το Πάσχα, είτε το καλοκαίρι: Το οινοποιείο της Γαίας Οινοποιητικής είναι πλέον πλήρως επισκέψιμο, έχει ανοίξει τις πόρτες του και μας περιμένει.

Tο οινοποιείο βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, στη θέση Βραχειές, μεταξύ του Καμαρίου και του Μονόλιθου, πάνω στη θάλασσα και κοντά στο αεροδρόμιο. Στεγάζεται σε ένα κτίριο με μεγάλο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το οποίο χτίστηκε στις αρχές του προηγούμενο αιώνα για να φιλοξενήσει μία βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας ντομάτας εκείνης της εποχής.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Γαίας, "Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους οινοποίησης του Θαλασσίτη, του Θαλασσίτη Βαρέλι και του Wild Ferment Ασύρτικου της Γαίας, να μυηθούν στη μοναδικότητα του οικοσυστήματος του νησιού, γέννημα της λάβας και της θάλασσας, να δοκιμάσουν την πλήρη γκάμα των κρασιών της Γαίας από τη Σαντορίνη και τη Νεμέα, αλλά και να ξεναγηθούν στους χώρους του μικρού οξοποιείου, όπου με μεράκι και πολλή υπομονή παράγεται, σε ελάχιστους όγκους, ένα σπάνιο παλαιωμένο αρωματικό ξίδι".

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα κλασικά παραδείγματα προορισμών της χώρας μας που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τις διακοπές κοντά στη θάλασσα με τον οινοτουρισμό υψηλού επιπέδου. Πλέον, οι οινόφιλοι και οι οινοτουρίστες ανάμεσά μας έχουμε άλλον έναν εξαιρετικό λόγο να επισκεφτούμε το αγαπημένο Κυκλαδίτικο νησί. Ραντεβού, λοιπόν, εκεί!...

Info:
Περίοδος λειτουργίας: Απρίλιος-Οκτώβριος
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10πμ-6μμ
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: (+30)22860-34186, (+30)6932-190994

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v