Γυάλισε το μάτι τους

Την Τρίτη και την Τετάρτη οι αποφασισμένοι για ξύλο με την αστυνομία μου φάνηκαν περισσότεροι από άλλες φορές- η δε σφοδρόητα των συγκρούσεων και η επιμονή τους επίσης. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα της εξέγερσης που οι κυβερνώντες φοβόντουσαν από πέρσι.   

Ψωμί ή τανκς;

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μας προειδοποίησε ότι αν δεν αποδεχτούμε ήσυχοι το μεσοπρόθεσμο θα έχουμε να κάνουμε με τα τανκς που θα βγουν στους δρόμους, καθώς θα επικρατήσει χάος! Ευτυχώς που υπάρχει και ο κ. Πάγκαλος να ενημερώνει τον λαό με νηφαλιόητα και ηρεμία.   

Πετραδάκι- πετραδάκι

Τίνας απούσης πας ανήρ ξυλεύεται - όπου ξυλεύεται βάλτε αν θέλετε "μαζεύει έσοδα από τη νομιμοποίηση αυαθαιρέτων". Ο κ. Παπακωνσταντίνου λοιπόν δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στους Έλληνες ποια είναι η σωστή νοοτροπία για να μπορέσει το έθνος να ανέβαι ξανά στο βάθρο του...

Ο συνδικαλισμός στα όπλα

Το υπουργείο Άμυνας θορυβήθηκε από τις κινήσεις απόστρατων αξιωματικών και φρόντισε να βγάλει σχετική ανακοίνωση. Ο Ιοβόλος νιώθει ότι ζει μέρες του '30 και του '40 (όταν οι βλέψεις του ελληνικού στρατού για την ανάληψη της εξουσίας ήταν δύσκολο να τιθασσευθούν) και θυμάται μια ιστορία που έχει πλάκα.

Οι πλατείες ρίχνουν την Κυβέρνηση

Η Κυβέρνηση καταρρέει και αυτό οφείλεται στο ότι ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε. Οι διοικούντες ελπίζουν να ξαναβάλουν τον κόσμο στο μαντρί με ανασχηματισμούς, με εκλογές ή και με κυβερνήσεις "εθνικής σωτηρίας".     

v