Delete friend

Έχει όρια η σάτιρα; Όχι, αλλά για δοκίμασε να θίξεις τις αξίες μιας γενιάς Ελλήνων που μεγάλωσε με το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια...

Δεν σου φτάνουν τα χρήματα; Γίνε παιδόφιλος!

Το αθάνατο ελληνικό δημόσιο αποφάσισε να χαρακτηρίσει "ασθενείς" τους παιδόφιλους, τους ηδονοβλεψίες, τους σαδομαζοχιστές, τους φετιχιστές και τους επιδειξιομανείς. Ως ασθενείς δε, τους αναγνώρισε και το δικαίωμα σε επιδόματα! Όχι, δεν είναι αστείο.       

Efxaristw, Nikos!

Ο Νίκος Παπανδρέου, θεωρώντας ότι χειρίζεται επαρκώς την ελληνική γλώσσα αλλά και ότι κατέχει τις δαιδαλώδεις πτυχές της πολιτικής στην Ελλάδα, συνέταξε μια επιστολή- υπεράσπιση του ΓΑΠ που- εκτός των σολοικισμών- εντυπωσιάζει και με την αφέλειά της. Ο Ιοβόλος δεν αντιστάθηκε τελικά στον πειρασμό.    

Εφραινόμαστε

Η ορθοδοξία στο Φέισμπουκ. Ένα ολόκληρο παράλληλο (και παρανοϊκό) σύμπαν που διαστέλλεται, με αφορμή την σύλληψη του Εφραίμ.

Μεγάλες προσδοκίες

Η υπόθεση Καπελέρη αποκάλυψε ανάγλυφα ότι τα προβλήματα του ελληνικού κράτους θα εξακολουθήσουν να ταλαιπωρούν ότι μόνο τους θιασώτες του "οργανωμένου κράτους", αλλά όλους μας. 

Και του χρόνου καλύτερα!

Τελευταία εργάσιμη του χρόνου, ο Ιοβόλος δεν γκρινιάζει. Το θεωρεί γρουσουζιά. Σας στέλνει την αγάπη του, δυο γλυκά φιλιά και ένα υπέροχα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με τον Σαρκοζί μπάτλερ και τη Μέρκελ οικοδέσποινα στην ετοιμόρροπη βίλλα της Ευρώπης. Περισσότερη γκρίνια... του χρόνου.

Άξιος ο θεός

Γιατρέ, έχω παραισθήσεις. Μόλις άκουσα κάποιον να φωνάζει «Άξιος» στον Εφραίμ. Και μετά το είδα και στο Facebook.

Resolutions

Είναι αυτές εποχές για resolutions; Ίσως ναι, ίσως όχι. Σημασία έχει πως το κείμενο που ακολουθεί περιέχει ένα σημαντικό εορταστικό μήνυμα.

v