Και του χρόνου καλύτερα!

Τελευταία εργάσιμη του χρόνου, ο Ιοβόλος δεν γκρινιάζει. Το θεωρεί γρουσουζιά. Σας στέλνει την αγάπη του, δυο γλυκά φιλιά και ένα υπέροχα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με τον Σαρκοζί μπάτλερ και τη Μέρκελ οικοδέσποινα στην ετοιμόρροπη βίλλα της Ευρώπης. Περισσότερη γκρίνια... του χρόνου.
Θα μπορούσα να γκρινιάξω για ένα σωρό πράγματα σήμερα. Για τις παραιτήσεις των οικονομικών εισαγγελέων που μπήκαν –οποία έκπληξις– άρον άρον στο αρχείο, για την παρωδία με τον Εφραίμ και το… fan club του που συνεχίζεται, για τα μέσα μαζική μεταφοράς που κατεβάζουν ρολά από τις 10.00 το βράδυ και αφήνουν την πρωτοχρονιάτικη Αθήνα στο έλεος των μποτιλιαρισμάτων (κι όποιος είπε «άνθρωποι είναι κι αυτοί, όλο το χρόνο δουλεύουν», παρακαλείται να αφήσει κάτω το μπουκάλι με το αλκοόλ και να το ξανασκεφτεί).

Μετά, όμως, σκέφτηκα πως αρκετά έχει ακούσει το 2011 απ’ όλους μας. Τελευταία μέρα του χρόνου, είναι, μπορώ να πνίξω την οργή μου στο αλκοόλ με τέλειο άλλοθι τους εορτασμούς για το τέλος του κόσμου που πλησιάζει, και να σας αφήσω να γκρινιάξετε μόνοι σας.

Ή να σας δώσω έναν πολύ καλό λόγο να μην το κάνετε. Όπως αυτό εδώ το βιντεάκι, που έφτιαξε το γερμανικό ARD, με τον Σαρκοζί Μπάτλερ και την Μέρκελ να περιμένει τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες για την εκατομμυριοστή σύνοδο για την μοίρα του ευρώ.



Καλή χρονιά, με λιγότερη γκρίνια!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v