Γιούργια με Ελύτη να πάρουμε την πόλη!

Ο Αντώνης Σαμαράς φιλοτέχνησε το προεκλογικό του σποτ με Ελύτη και... Αγιά-Σοφιά! Ενα χαρακτηριστικό δείγμα της καλλιέργειας του Προέδρου αλλά και της αποφασιστικότητάς του να πάρει πίσω αυτά που ανήκουν στον ελληνικό λαό. (Άσε ρε!)  

Ο ρεαλισμός της ουτοπίας

Η κυρίαρχη (;) δεξιά κατηγορεί την αριστερά για "ουτοπίες" και η αριστερά ρίχνει τον ίδιο χαρακτηρισμό στην πολιτική σκέψη του Ιοβόλου, ο οποίος και πάλι δεν θα πάει να ψηφίσει. Μα, τελικά είναι τελείως ανεύθυνος;    

Help me vote, μη σου γ@#ήσω!

Οι επιλογές της καλπη-κης Επανάστασης και το τεστ που (δεν) σε βοηθά να ψηφίσεις. Τελικά, μένει μόνο η Αξιοπρέπεια. Κι αυτή κόμμα κατάντησε.

Εκλογικό ρεσάλτο στους Πειρατές

Το κόμμα των Πειρατών καταγγέλλει προσκόμματα του δικομματισμού στην προσπάθειά του να μπει στη Βουλή. Ο Ιοβόλος δινει γροθιά στο στομάχι της δεοντολογίας και αναπαράγει τις κατηγορίες, χωρίς να διασταυρώσει το εάν αληθεύουν και χωρίς να ρωτήσει την άλλη πλευρά.   

I am Γιασμίν

Ο πατριωτισμός που εξαντλείται στο "όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες εσείς κρεμόσασταν από τα δέντρα", τώρα και σε βίντεο. Κάντε like!

Η σιωπή ήταν χρυσός

Ο Κώστας Καραμανλής βγήκε από τη γυάλα του, πραγματοποίησε (πολιτική) παρέμβαση και ο Ιοβόλος δυσκολεύεται να κρύψει τη χαρά του. Που ήσουνα ρε Κώστα; Εμείς εδώ μωρέ... Κάτι προβληματάκια με το έλλειμμα και το χρέος είχαμε αλλά κατά τα άλλα μια χαρά...

Ποιον είπες διαλλακτικό, ρε;

Τρέχει καταϊδρωμένος ο Καρατζαφέρης να μαζέψει στο μαντρί τους ψηφοφόρους που του κλέβει η Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποδείξει ότι δεν είναι λιγότερο βδελυρός ρατσιστής από τους άλλους. «Και τι να γράψω στο φυλλάδιο, ρε Γιώργο;» μπορώ σχεδόν να ακούσω τον σύμβουλο επικοινωνίας να ρωτά. «Ε, ξέρω γω, γράψε “μαζί θα τους διώξουμε”». Κατά το μαζί τα φάγαμε.

v