Le ΠΑΣΟΚ c' est moi!

Ποιος είναι ποιο κεντροαριστερός; Πάνω από το πτώμα της ελληνικής κεντροαριστεράς έχει ξεσπάσει μάχη. Ο νικητής θα τη σκυλεύσει στη σπηλιά του. Πρόσχημα οι "ιδεολογικές διαφορές" που δεν αρκούν για να καλύψουν την εξουσιολαγνεία. Πόσο να αντέξει και η ιδεολογία στην εξουσία;

Αντώνη, τα λάθη για τους ανθρώπους είναι

Ο Αντώνης μας δεν μάσησε τα λόγια του. Πήγε στις Ευρώπες και τους τα είπε τσεκουράτα. "Ναι κύριοι" τους είπε. "Έκανα λάθος όταν έλεγα ότι το Μνημόνιο είναι κακό". Κόκκαλο αυτοί. Εμ τι να πούνε; Χα! 

Πούλα το βρε παιδί μου, το ρημάδι!

Σκόρπιες σκέψεις επάνω στην έννοια της ιδιοκτησίας, το δικαίωμα οποιουδήποτε να πουλάει το χωράφι του σε όποιον γουστάρει, και την αντιστοιχία του με την πώληση ακατοίκητων νησιών την οποία οι πάντες έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «ξεπούλημα της χώρας» με πολλά θαυμαστικά.

Έπεσε το πούσι αποβραδίς

Οι Pussy Riot, η Ρωσία του Πούτιν και η λεπτή κόκκινη γραμμή μεταξύ (παρεξηγήσιμης) τέχνης και βλασφημίας.

Είμαστε όλοι φοροφυγάδες!

Λίγες μέρες πριν ο Σκοτεινός Ιππότης κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει τους δικούς της Μπάτμαν, ήτοι κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας συνοδευόμενα από ΜΑΤ (!) να πατάξουν την φοροδιαφυγή. Και το μόνο που καταφέρνει είναι να στείλει τον κόσμο με το μέρος του κακού φοροφυγά. Μπράβο, παιδιά!

Σκάμε και λέμε

Η διαφήμιση, οι "αλήθειες" της και τα όρια του καλού γούστου, που πιθανότατα υπάρχουν για να ξεπερνιούνται. 

v