Η έλξη στην εποχή της δραχμής

'Eνας μικρός οδηγός για να φτιάξετε την ερωτική σας ζωή, λίγο πριν τελειώσει το τρελό καλοκαιράκι.
Η έλξη στην εποχή της δραχμής
γράφει ο Θοδωρής Διάκος

Τουλάχιστον δεν έχουμε κι επιδημία χολέρας. Μονοπυρήνωσης, ίσως. Τα κουνούπια του Νείλου υπάρχουν ακόμα, ή τα παράτησαν γιατί έφυγε το σπιτικό φαγητό; Ακούω από παντού εικασίες, ότι θα βγούμε από την ευρωζώνη, ότι οργανώνουν μαζική γενοκτονία για να σώσουν το πρεστίζ της Ένωσης και πως στον χώρο μας θα εγκατασταθούν γενετικά μεταλλαγμένα μεσογειακά ανθρωποειδή, που θα δουλεύουν συνεχώς χωρίς ανάγκη για τροφή και αγανάκτηση. Ναι, ήταν πραγματικά ένα βαρετό καλοκαίρι.

Βαρετό και ανέραστο καλοκαίρι, winky face. Γιατί είναι αλήθεια, όταν σκέφτεσαι πώς θα βρεις μια φέτα ψωμί με τυρί κότατζ για να φας, το μυαλό σου δεν τρέχει και πολύ στα γκομενίσματα. Μη φοβάστε όμως, φίλοι. Η δυνατή ομάδα του Πυρ το Εξώτερον (εγώ) είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε πάλι τους ερωτικούς ρυθμούς σας και να μπείτε στο παιχνίδι αυτές τις λίγες μέρες καλοκαιριού που μας έμειναν!

Η έλξη, λοιπόν, φίλοι μου, είναι κάτι απλό. Είναι η χημική αντίδραση που συμβαίνει μόλις αντικρίσεις κάποια που σε κάνει να νιώθεις όμορφα, πως μπορείς να πετάς και να κάνεις σεξ εφτά ώρες σερί χωρίς να σταματήσεις, σαν τα γενετικά μεταλλαγμένα ανθρωποειδή— τα οποία επίσης θα δώσουν αληθοφάνεια στο μύθο του greek lover. Τι να κάνω, θα μου πεις, αν δεν μπορώ να δημιουργήσω έλξη; Είσαι χαζός, θα σου πω, η έλξη είναι 100% στο χέρι σου να υπάρξει!

Ξέχνα καταρχάς όλα τα παλιά σου κόλπα. Θα κεράσεις ποτό; Μήπως είσαι βιομήχανος και πενήντα χρονών; Τότε είσαι εκτός μόδας. Συν, με την ακρίβεια και την επικείμενη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, το να κερνάς τζιν φις είναι ασύμφορο. Άμα τα υπολογίσεις, ούτε οι π@#τάνες δεν βγάζουν τόσα.

Οι ατάκες είναι πλέον κλισέ. Γι’ αυτό πρέπει να βρεις νέες ατάκες, κάτι που μια γυναίκα δεν έχει ακούσει ξανά. Πλησίασέ την με θάρρος, και φρόντισε να πετάς το στήθος σου προς τα έξω. Όσο πιο Σούπερμαν μοιάζεις, τόση μεγαλύτερη ασφάλεια θα νιώσει μαζί σου, και δεν θα χρειαστείς όραση με ακτίνες Χ για να δεις τι κρύβει κάτω απ’ το ομολογουμένως μακρύ της φόρεμα. Ρώτησέ την κάτι άσχετο, όπως για παράδειγμα τι κολόνια προτιμάει στους άντρες. Αν αυτό δεν δουλέψει, σχέδιο Β: φλόμωσέ την στο ψέμα. Το αγαπημένο μου είναι να προσεγγίζεις με ένα ποτήρι νερό, κάνοντάς την να σε ρωτήσει γιατί, αφού βρίσκεσαι σε μπαρ, δεν πίνεις. Τότε της απαντάς πως είσαι στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, δημιουργώντας ένα πετυχημένο κοκτέιλ (geddit?) λύπησης και ίντριγκας. Ήρθες εδώ για να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς ποτό, μα νιώθεις το κεφάλι σου να εκρήγνυται από την καυτή επιθυμία— ζήτησέ της να πάτε κάπου πιο ήρεμα. Επιπλέον, κάνε μια τυχαία αναφορά σε ζώδια, και δείξε την αντιπάθειά σου σε ‘όλες αυτές τις αηδίες’. Άσε την να σε μεταπείσει, όσες ώρες της χρειαστεί.

Αν συνεχίσεις να μην βλέπεις αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να γίνεις ύπουλος. Ζήτα της να μοιραστεί μαζί σου μια όμορφη ανάμνησή της. Ίσως είναι η πενθήμερη στη Ρόδο, ίσως η νύχτα που έχασε την παρθενιά της από τον πρώην της που τον χτύπησε αυτοκίνητο πέρσι και ακόμα να συνέλθει— ίσως αυτά τα δύο να ταυτίζονται. Με ταξιδιάρικο βλέμμα, δοκίμασε να εισβάλεις στην ανάμνησή της. Πήγες κι εσύ πενθήμερη, δεν χρειάζεται να μάθει ότι ήταν στη Πράγα. Ίσως πριν δυο βδομάδες πέθανε το χρυσόψαρό σου, που ήταν ο κοντινότερος φίλος που είχες, γιατί μετά τον τραγικό χωρισμό σου με την παιδική σου αγαπημένη σού ήταν δύσκολο να εμπιστευτείς τους ανθρώπους.

Στο τέλος, αν όλα αυτά αποτύχουν – που δεν πρόκειται, η μέθοδός μου έχει 100% πιθανότητα επιτυχίας κι έχω κάνει σεμινάρια στη Μέκκα του ανώνυμου σεξ, την Πάτρα, το βράδυ του καρναβαλιού – μην χάνεις ακόμα τις ελπίδες σου. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές με βυζιά. Και πλησιάζει ο Σεπτέμβριος, που οι απελπισμένες γυναίκες που δεν βρήκαν την αγάπη για το καλοκαίρι θα σκίζουν τα καλσόν τους.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: το νέο ΚΑΥΤΟ μέρος για να ψωνίσεις γκόμενες; Τα φεστιβάλ της ΚΝΕ, τώρα με ΚΑΥΤΑ ονόματα όπως οι Going Through και οι ΝΕΒΜΑ.

Οι ατάκες είναι πλέον κλισέ. Γι’ αυτό πρέπει να βρεις νέες ατάκες, κάτι που μια γυναίκα δεν έχει ακούσει ξανά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v