Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Το post του Ιοβόλου για τον Ούγκο Τσάβες πίκρανε όσους πιστεύουν ότι υπάρχει μια κατηγορία ημίθεων που δεν πρέπει να πιάνουμε στο στόμα μας, όταν δεν πρόκειται να τους εξυμνήσουμε. Τι είναι πιο χρήσιμο όμως για το μέλλον; Η μελέτη του παραδείγματος ή η αποθέωση;   

Σάμπως να μη βγαίνουν τα κουκιά

Και αριστερούληδες και "κράτος κανονικό" και όλο αυτό να μην θυμίζει ΕΣΣΔ επί Στάλιν; Ο Ιοβόλος μετράει τα κουκιά επ' αφορμή των αποτίμησεων για τον Ούγκο Τσάβες, οι οποίες ακολούθησαν τον θάνατό του. Και δεν είναι σίγουρος ότι "βγαίνουν".  

Σχέδιο Αθηνά

Όσα δεν θέλετε (αλλά πρέπει) να ξέρετε για το πού πηγαίνει σήμερα η παιδεία: στο Πυρ το Εξώτερον, για να το πούμε ευγενικά.

Τα μικρά αυτοκίνητα συμφέρουν

Κάθε μέρα που περνάει, βουλιάζει όλο και περισσότερο η αγορά των καινούργιων αυτοκίνητων. Οι έμποροι είναι απογοητευμένοι και πλέον μετράνε μόνο ζημιές.

Με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις;

"Αφεντικά και δούλοι ίσα γινήκαμ΄ούλοι;" ρωτά ρητορικά ο λαός θέλοντας να επισημάνει τις ταξικές διαφορές που κινούν τον κόσμο στην κατεύθυνση του χρήματος. "Πρέπει να το΄χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες" θα απαντούσα εγώ στον κ. Στουρνάρα που, όπως δηλώνει στην Bild, "δε μπορεί να κυκλοφορήσει μόνος του".     

v