Τα πρόστιμα του λαού

Για μια ακόμη φορά οι αρμόδιοι φορείς που ασχολούνται με τον τομεα των αδειών οδήγησης οχημάτων, ξέχασαν την βασική αρχή της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των οδηγών.

Το αποτελεσματικό ελληνικό κράτος

Και ξάφνου θυμηθήκαμε την αποτελεσματικότητα. Στην περίπτωση των συλλήψεων της Ιερισσού το κράτος έδειξε ότι μπορεί να παρακάμπτει τη γραφειοκρατία για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντα τέτοια.

Πυρ το ανεξάρτητον

Υπάρχει στ' αλήθεια ιδεολογική ανεξαρτησία, ή είναι κι αυτή άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα της κομματικής προπαγάνδας;

Η Fiat μας έκανε το καλύτερο δώρο!

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Fiat για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του FIAT 500, άφησα στην άκρη όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις της επικαιρότητας.

Ο Πρετεντέρης και ο Μπάτμαν

Ο Πρετεντέρης και η συμπεριφορά του δεν μου προξενούν εντύπωση. Εντύπωση μου κάνουν αυτοί που τσαντίζονται, θεωρώντας- προφανώς- ότι ζούμε σε κόσμο "καλών" και "κακών" και όχι επαγγελματιών που κάνουν τη δουλειά τους.  

Tα ανασφάλιστα οχήματα και οι συνέπειες

Αντιλαμβάνομαι την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω, και την χρήση κάθε οχήματος χωρίς να υπάρχει το ανάλογο ασφαλιστήριο.

Ο Κουβέλης και το σάλτο μορτάλε

Ο Ιοβόλος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την συμπεριφορά Κουβέλη. Λίγες καταστάσεις είναι πιο δυσάρεστες από εκείνες που φωνάζεις για να έρθουν κοντά όσο γίνεται περισσότεροι ώστε να σε δουν να κάνεις το κατόρθωμα, και τελικά τους παρουσιάζεις μια παταγώδη αποτυχία.

v