Η Fiat μας έκανε το καλύτερο δώρο!

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Fiat για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του FIAT 500, άφησα στην άκρη όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις της επικαιρότητας.
Η Fiat μας έκανε το καλύτερο δώρο!
του Σπυρου Ρέκκα

Διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Fiat για την νέα τηλεοπτική καμπάνια του Fiat 500, άφησα στην άκρη όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις που υπάρχουν αυτή την εποχή στην επικαιρότητα, και προσπάθησα να σκεφθώ, τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να ξεπεράσουμε με λιγότερες απώλειες τα δεινά της οικονομικής κρίσης.

Η πρώτη σκέψη μου είναι, να αξιοποιήσουμε με γερμανική μέθοδο - γιατί η δική μας η ελληνική μέθοδος αποδείχθηκε λανθασμένη - τα νησιά μας.

Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να γίνουν σημεία αναφοράς μερικά προικισμένα από την φύση νησιά μας, όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος;

Αν καταφέρουμε να βάλουμε σε μια σειρά την σκέψη μας, και ξεκινήσουμε από την επίλυση των απλών προβλημάτων, θα αξιοποιήσουμε ότι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο νησιών στην Ευρώπη.

Η τηλεοπτική καμπάνια του Fiat 500, προβάλει το σήμα κατατεθέν για διακοπές στην Ελλάδα, την κοσμοπολίτικη αλλά και αδικημένη σε πολλούς τομείς - λόγω της λανθασμένης ελληνικής μεθόδου ανάπτυξης - Μύκονο.

Τι θα κάνει το Υπουργείο Τουρισμού και η τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού(έχει τραβήγματα με την Δικαιοσύνη, λείπουν πολλά εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου), για να εκμεταλλευθεί αυτή την μοναδική ευκαιρία;

Οι Ιταλοί είναι φίλοι μας και μας έδωσαν μια πάσα για να παίξουμε καλύτερα το φετινό παιχνίδι των διακοπών στα ελληνικά νησιά και να βάλουμε πολλά γκολ.

Φέτος περιμένουμε περισσοτέρους από 17 εκατ. τουρίστες, ρεκόρ όλων των εποχών.

Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να μην επικρατήσει η άποψη ότι, αν γίνει μια εντυπωσιακή κίνηση θα κερδίσει η Fiat και θα στενοχωρηθούν οι ανταγωνιστές της. Εμείς θα κερδίσουμε προβολή, αφίξεις και χρήματα.

Μπράβο στην Fiat, που επέλεξε την πατρίδα μας για να προβάλει το μοναδικής αισθητικής μικρό αυτοκίνητο της, το θρυλικό 500αρακι. Ένα αυτοκίνητο που σπάει τα ταμεία σε όλο τον κόσμο και έχει μαγέψει ακόμη και τους ‘’ξενέρωτους’’ Αμερικάνους.

Μας έκανε το καλύτερο δώρο!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v