Κοινή αντιμετώπιση των παραβατών

Έστω και καθυστερημένα, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να δημιουργηθεί η κατάλληλη υποδομή για να αντιμετωπίζονται με το ίδιο τρόπο οι παραβάτες των κανόνων οδικής κυκλοφορίας σε όλα τα κράτη–μέλη.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε;

Μήπως μας ενδιαφέρουν οι άνεργοί μας και οι ανάσες που τους δίνουμε λίγο λιγότερο από την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων;

«Το internet μας μάρανε;»

Ο Zuckerberg οραματίζεται φτηνό και γρήγορο internet για την Αφρική, και ο κόσμος αναρωτιέται: Χρειάζεσαι internet όταν δεν έχεις πρόσβαση σε πόσιμο νερό; Η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής όσο μοιάζει.

Πότε θα έρθει η νέα ισορροπία στον κλάδο των ΙΧ;

Διαβάζοντας στο site iefimerida, το άρθρο που δημοσίευσε ο Guardian, για το τέλος της χλιδής και των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αναρωτιέμαι γιατί εδώ και πέντε χρόνια δεν έγινε μια κίνηση από την κυβέρνηση, για να βρει ο κλάδος του αυτοκινήτου την νέα ισορροπία του.

Να περάσει ο επόμενος

Κι εκεί που σχεδόν διασκεδάζαμε με το πόσο βουβός παραμένει ο Κώστας Καραμανλής ενώπιον των εξελίξεων στη χώρα, και με το πόσο εντέχνως βυθίζεται στην αφάνεια, εγκαταλείποντας τυχόν ευθύνες για την «ελληνική τραγωδία», να που το χαχανητό μάς κόπηκε εν μέσω θέρους.

Κάηκα στο γιαούρτι

Η εικόνα για τον εαυτό μας είναι κατά κανόνα σκηνοθετημένη από εμάς. Όταν η πραγματικότητα χαλάει την πορεία της μυθοπλασίας, το γιαούρτι αποδεικνύεται καυτό. Ο Ιοβόλος μοιράζεται μαζί σας ένα μικρό του πάθημα.

Τον Κασιδιάρη και αν τον πλένεις...

Πέσανε να τον φάνε τον καημένο τον Κασιδιάρη οι ευρωπαίοι ακροδεξιοί, επειδή, λένε, το χρώμα του είναι λίγο πιο σκούρο από αυτό των Αρείων και τα χείλη του είναι νέγρικα. Παιδιά, μιλάμε για τον Ηλία, εντάξει;   

v