Τον Κασιδιάρη και αν τον πλένεις...

Πέσανε να τον φάνε τον καημένο τον Κασιδιάρη οι ευρωπαίοι ακροδεξιοί, επειδή, λένε, το χρώμα του είναι λίγο πιο σκούρο από αυτό των Αρείων και τα χείλη του είναι νέγρικα. Παιδιά, μιλάμε για τον Ηλία, εντάξει;   
Είναι αυτός λευκός Άρειος; Η αμφισβήτηση έπεσε σαν κεραυνός στους ώμους του Ηλία Κασιδιάρη- του έλληνα εκπροσώπου της λευκής φυλής.
 
Αν κρίνω από την επιμέλεια που επιδεικνύουν όλοι οι ομοϊδεάτες των παιδιών με τα μαύρα στο WhiteFront, φαντάζομαι ότι ο δικός μας Ηλίας θα αρχίσει να προσκομίζει τώρα αποδείξεις για την καθαρότητά του, όπως οι φαντασμένοι ιδιοκτήτες των σκυλιών ράτσας κάνουν για τα καμάρια τους.

Ο Ηλίας όμως έχει να απαντήσει σε πολλά. Τι «μεγάλα χείλη» του καταμαρτυρούν, τι «κατσαρά μαλλιά» που «για αυτό τα κόβει κοντά- για να μην φαίνονται», τι «χρώμα μιγάδα» και «αφρικανικές ρίζες»; Είναι κουραστική δουλειά να είσαι Άρειος. Κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος πιο ξανθός από σένα σε αμφισβητεί. Και φτου και απ ΄την αρχή.

Ευτυχώς που τουλάχιστον η πρόκληση παρουσιάστηκε στον Ηλία νωρίς και θα μπορέσει και αυτός να προσέχει να μην τον βλέπει πολύ ο ήλιος και τον κράζουν οι ευρωπαίοι Άρειοι για «μαυριδερό». Στη περίπτωσή του η αντηλιακή προστασία θα λειτουργήσει ως εργαλείο ιδεολογική ασπίδα κατά των βελών που ρίχνουν οι οικείοι.

Πάλι καλά όμως. Παρά τα τρεχάματα στα οποία τον έβαλε η σχολαστικότητα των ομοϊδεατών του, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Φαντάζεστε, για παράδειγμα, να του συμβεί κανένα αυτοκινητιστικό που θα του άφηνε μικρό ελάττωμα στο πόδι; Ας πούμε να κούτσαινε λίγο. Σακάτης; Απαπαπα! Ούτε στον εχθρό του. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πιθανότατα το τέλος της πολιτικής καριέρας του Ηλία μας.

Θα πω την αλήθεια. Ναι, συμφωνώ ότι ο Ηλίας είναι λίγο μαυριδερός και ότι τα χείλη του είναι λίγο νέγρικα. Το είχα δει και εγώ αλλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ. Τώρα όμως που οι σύντροφοι από την Ευρώπη έσπασαν το απόστημα, μπορώ και εγώ να συνταχθώ μαζί τους. Ε, και; Και επειδή είναι ο ίδιος λίγο κρεολός δε μπορεί να επισημαίνει τους μη αυθεντικούς έλληνες;

Πέρα από πλάκα, θα ήθελα να ελπίσω ότι ο κασιδιάρης και οι άλλοι κασιδιαραίοι θα «πάρουν ένα μάθημα» από την συμπεριφορά που του απευθύνθηκε λόγω ορισμένων σωματικών του χαρακτηριστικών. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν θα γίνει τίποτα από αυτά. Ούτε μάθημα θα πάρουν ούτε θα σταματήσουν. Γιατί η περιθωριοποίηση αναπαράγει τον εαυτό της.

Η άλλη μου ελπίδα- και μάλλον ρεαλιστικότερη- είναι ότι θα πάρουν ένα μάθημα οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Ένα μάθημα για το τι σόι κρετίνοι είναι αυτοί οι τύποι εντός και εκτός συνόρων και για το ποια πράγματα (δεν) έχουν σημασία.

Αυτές τις ελπίδες τρέφω μέχρι να απογοητευτώ από τα μαθήματα που δεν λαμβάνονται και να ξανακυλήσω στον κυνισμό που, στο κάτω κάτω, απελευθερώνει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v