Ξέχνα όλα τα βουτηγμένα στο cheddar Tex-Mex που έχεις φάει μέχρι τώρα, και έλα να μιλήσουμε για την μεξικάνικη κουζίνα την σωστή, όπως την φτιάχνουν στο Atole.
Φτιάξαμε βαλίτσες, φορέσαμε τα καλά μας και φύγαμε για μια επική φαγητοβόλτα στα πέριξ της Λίμνης Πλαστήρα τρωγοπίνοντας στα καλύτερα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Ένα από τα καλύτερα ΠΟΠ τυριά της Ελλάδας έχει ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, και γεύση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Και άσε τους όλους να λένε.