Σε ένα οινοποιείο του 1875 στην Αττική θα πιείς αφρώδη ρετσίνα
Στο Οινοποιείο Νικολού στο Κορωπί θα δοκιμάσεις απίθανα κρασιά τσιμπολογώντας νοστιμιές πλάι στο αναμμένο τζάκι, και θα μάθεις πώς κι η ρετσίνα γίνεται «σαμπάνια».
Στο Οινοποιείο Νικολού στο Κορωπί θα δοκιμάσεις απίθανα κρασιά τσιμπολογώντας νοστιμιές πλάι στο αναμμένο τζάκι, και θα μάθεις πώς κι η ρετσίνα γίνεται «σαμπάνια».
Ετοιμάζεις τραπέζι για τις γιορτές; Διάλεξε το ιδανικό κρασί με προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε πιάτο.