Αγάπησα το (μαύρο) σκόρδο Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για το μαύρο σκόρδο και φτιάχνει τρεις συνταγές με αυτό το καταπληκτικό υλικό για να το αγαπήσουμε κι εμείς.
Χωρίς κρέας / Μέρος τέταρτο: Τα ριζότι του χειμώνα Μετά τα μακαρόνια, στο αφιέρωμα "χωρίς κρέας", σειρά πήρε το ριζότο και είμαστε πολύ χαρούμενοι, και γι' αυτό, επίσης!
Χωρίς κρέας/Μέρος τρίτο: Οι μακαρονάδες του χειμώνα Το αφιέρωμα "χωρίς κρέας" συνεχίζεται με έξι λατρεμένες μακαρονάδες κι αυτό μας αρέσει πάρα πολύ!
Χωρίς κρέας / Μέρος δεύτερο: Τα όσπρια του χειμώνα Το δεύτερο μέρος της επιχείρησης "χωρίς κρέας" συνεχίζεται με ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα όσπρια.
Xωρίς κρέας / Μέρος πρώτο : Xειμωνιάτικα λαχανικά Η Αγάπη δηλώνει μεν παμφάγος, μάς προτρέπει δε, να κάνουμε ολιγοήμερο διάλειμμα από το κρέας, μέσα από δέκα συνταγές με λαχανικά του χειμώνα.
Πράσα, οι αγαθοί γίγαντες Ωδή στα πράσα και μια φθινοπωρινή συνταγή για βελούδινη σούπα με πράσα, ξινόμηλα, μπύρα και καπνιστό τυρί. Κόλαση!
Η φασολάδα του φθινοπώρου Παρόλο που οι ζέστες καλά κρατούν, η Αγάπη προτείνει μια διαφορετική φασολάδα, πολύ πιο ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη.
Τέλος εποχής Α' μέρος: Μελιτζάνες Αποχαιρετώντας τις μελιτζάνες για φέτος, η Αγάπη φτιάχνει μια καταπληκτική σαλάτα με ψητές μελιτζάνες και burrata, όλο άρωμα και γεύση.
Στάσου, φιστίκια! Η Αγάπη παίζει με τις αναμνήσεις μας από τον ελληνικό κινηματογράφο και ανατρέπει τα δεδομένα μιας συνταγής, αφού φτιάχνει πέστο χωρίς σκόρδο!
Ένα γκρατέν για το καλοκαίρι Η Αγάπη καταρρίπτει τον μύθο ότι το γκρατέν είναι εξ ορισμού κάτι βαρύ και χειμωνιάτικο και το αποδεικνύει φτιάχνοντας ένα καλοκαιρινό γκρατέν με κολοκυθάκια, που θα σας ενθουσιάσει!