Αγάπησα το (μαύρο) σκόρδο

Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για το μαύρο σκόρδο και φτιάχνει τρεις συνταγές με αυτό το καταπληκτικό υλικό για να το αγαπήσουμε κι εμείς.

Πράσα, οι αγαθοί γίγαντες

Ωδή στα πράσα και μια φθινοπωρινή συνταγή για βελούδινη σούπα με πράσα, ξινόμηλα, μπύρα και καπνιστό τυρί.  Κόλαση!

Η φασολάδα του φθινοπώρου

Παρόλο που οι ζέστες καλά κρατούν, η Αγάπη προτείνει μια διαφορετική φασολάδα, πολύ πιο ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη.

Στάσου, φιστίκια!

Η Αγάπη παίζει με τις αναμνήσεις μας από τον ελληνικό κινηματογράφο και ανατρέπει τα δεδομένα μιας συνταγής, αφού φτιάχνει πέστο χωρίς σκόρδο!

Ένα γκρατέν για το καλοκαίρι

Η Αγάπη καταρρίπτει τον μύθο ότι το γκρατέν είναι εξ ορισμού κάτι βαρύ και χειμωνιάτικο και το αποδεικνύει φτιάχνοντας ένα καλοκαιρινό γκρατέν με κολοκυθάκια, που θα σας ενθουσιάσει!

v