Στου Λυκαβηττού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα

Το Θέατρο Λυκαβηττού αποφάσισε να πάει διακοπές. Λέγεται ότι θα το συνοδεύσει ο Δήμαρχος των Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης. Θα πάνε, λένε οι γλώσσες, κάπου που δεν θα έχει Φεστιβάλ ΑθηνώνΟύτε και θεατές που έμειναν με τα εισιτήρια στα χέρια.    

Τριτοκοσμικές τιμές!

Ο Ιοβόλος έψαχνε δωμάτιο στην Επίδαυρο. Βρήκε; Βρήκε μια καταπληκτική ευκαιρία γ΄ κατηγορίας με μόλις 90 ευρώ ανά βράδυ! Τρισευτυχισμένος με την επιτυχία του γύρισε να το ανακοινώσει στον διπλανό συνάδελφο. Και μετά τράβηξε τα μαλλιά του.         

Κάποιο άγαλμα που μ' είδε

Μου είναι λίγο δύσκολο να χωνέψω, το γιατί κάποιος που φιλοτεχνεί μια προτομή επιλέγει να της βάλει γυαλιά...

Όχι μόνο γκρίνια...

Σύμφωνα με έρευνα που είχε προ ετών πέσει στα χέρια του Ιοβόλου, κάθε δυσαρεστημένος από ένα προϊόν ή από μια υπηρεσία καταναλωτής αναφέρει τη δυσαρέσκειά του σε έντεκα άτομα, ενώ όταν είναι ευχαριστημένος, σε μόλις τέσσερα.

Νορβηγός προφήτης

Τι θα ήταν άραγε η τέχνη χωρίς το συσχετισμό της με τη ζωή; Ένα άψυχο δείγμα δεξιοτεχνίας, μα χωρίς ψυχή ή τη δυνατότητα ν' αγγίξει την ψυχή του εκάστοτε δέκτη...

Keep it Simple (για να μη ζοριζόμαστε κιόλας!)

Από τις θρυλικές εποχές του μεγάλου Μιχάλη Βιολάρη είχε η Κύπρος να μας αναστατώσει πνευματικά. Και νατώρα, που μέσω του ευρωβουλευτή της κ. Μάριου Ματσάκη η μεγαλόνησος ταράζει τα ύδατα της διανόησης εισηγούμενη το "καινό δαιμόνιο" της απλοποίησης της ελληνικής!  

Αυτή η αποπομπή, είναι μακέτο;

Ο Γιώργος στέλνει τον Σημίτη στο σπίτι του και εκεί μάλλον τελειώνει αυτό το επεισόδιο. Ενα άλλο πεδίο αντιπαράθεσης των δύο ανδρών θα μένει για πάντα όμως ζωντανό στη μνήμη (και τις οθόνες) μας: Αυτό του ποιος θα "σκοτώσει" πιο αποτελεσματικά τα ελληνικά. Δείτε τα videάκια.   

v