Φθινοπωρινές εκπτώσεις στην ακτοπλοΐα

Με ένα μεγαλοφυές, ριζοσπαστικό σχέδιο –από αυτά που η υπόλοιπη ΕΕ εφαρμόζει από τη δεκαετία του 70– ο Υπουργός Αιγαίου πετυχαίνει φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, παράταση της τουριστικής σαιζόν και μείωση της ανεργίας στην άγονη γραμμή. Πότε; Το προσεχές φθινόπωρο!

Διαμονή «πολυτελείας» στο… σπιτάκι του κηπουρού

Για πόσα ακόμα χρόνια θα καραδοκούν κάποιοι απατεώνες τουριστικοί επιχειρηματίες για να "ληστέψουν" ατυχείς (τόσο Έλληνες όσο και ξένους) παραθεριστές; Συνέβη (σε ενοικιαζόμενα δωμάτια της Κουρούτας) και όποιος θέλει το πιστεύει...

Πάμε γήπεδο... στην Επίδαυρο!

Σφυρίγματα, γιουχαΐσματα, εκτόξευση αντικειμένων και άλλα πολιτισμένα έλαβαν χώρα στο αργολικό θέατρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Γιατί; Γιατί ένας σκηνοθέτης προσέβαλλε με την "πειραγμένη" παράστασή του τον ιερό μας χώρο. Τον οποίο (εννοείται πως) εμείς σεβόμαστε.

Τι έχουν τα έρμα;

Δεν είναι πολύ περίεργο που δεν πάμε καλά σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Εσείς που λέτε να οφείλεται; Ο Ιοβόλος βρίσκει την ευκαιρία να διατυπώσει όλες τις υποψίες που επί σειρά ετών κρατούσε μέσα του.   

Τα ράσα και ο παπάς

Οι επιφανείς καλλιτέχνες είναι "φάροι" για το μέσο άνθρωπο (λέμε τώρα...). Ετσι, όταν  συλληφθούν από αυτόν να "αδικούν", η αποκαθήλωσή τους είναι εξαιρετικά ηχηρή. τουλάχιστον μέσα τους. Ακολουθεί μια επιστολή ακριβώς με ένα τέτοιο περιστατικό και πρωταγωνιστή έναν γνωστό θεατράνθρωπο.    

Δυσφορία sine nobilitas

Τι είναι αυτό που κάνει τους σνομπ τύπους να δικαιούνται να είναι σνομπ; Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο το στυλ. Ο Ιοβόλος πήγε στην Επίδαυρο και... έκανε σκέψεις.   

v