Μνημεία αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας

Εχει ακούσει κανείς τίποτα για τις άδειες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών; Ο κ. Παυλόπουλος πάντως που έδωσε νέα αναβολή στην υπόθεσή της χορήγησής τους, μάλλον όχι. Όπως και όλοι οι προκάτοχοί του τα προηγούμενα είκοσι χρόνια. Γιατί άραγε;     

Πίτσες μπλε

Θα ήθελα να δω την έκπληξη ενός Γερμανού που θα έρθει να παραγγείλει πίτσα στηφιλόξενη και... πάμφθηνη Ελλάδα. Μέχρι τότε θα αρκεστώ στη δική σας .  

Και οι τοίχοι έχουν... Αυτιά

Η αντιπαράθεση (εντός ολίγου δικαστική) δύο αντιπαθών σε εμένα δημόσιων προσώπων πάντα μου προκαλεί ένα ευχάριστω δίλημμα. Οι κ. Ρουσσόπουλος και Αυτιάς συγκρούονται με φόντο την Μονή Βατοπαιδίου και την κριτική του δεύτερου στον πρώτο. τα μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας αφθονούν.  

Εκατομμύρια οργισμένοι χρήστες...

Πριν από ενά χρόνο περίπου, ένας Κοσταρικανός καλλιτέχνης ονόματι Γκιγιέρμο Βάργκας έγινε γνωστός ανά την υφήλιο χάρη στα μιλιούνια ευαισθητοποιημένων χρηστών (ίντερνετ) που υπέγραψαν σε μια ιστοσελίδα η οποία ζητούσε το κεφάλι του επί πίνακι.

Ελ... Αδιέξοδος

Μετά την αποχώρηση σχεδόν όλων των low cost αεροπορικών της Ευρώπης από τους λουξ διαδρόμους του Ελ. Βενιζέλος, ο Ιοβόλος ρίχνει μια ματιά στην αιτία, τις χρεώσεις του πολυβραβευμένου αεροδρομίου μας, τις συγκρίνει με αντίστοιχες ευρωπαϊκές και... φρίττει!

v