Αψηφίστε τους*

Τα συγχαρητήριά μου στους ιδεολόγους που πιστεύουν ότι η ψήφος τους θα αλλάξει κάτι. Οι αυταπάτες κοστίζουν, αλλά όποιοι τις έχουν είναι πιο ευτυχείς- αν και μακρύτερα από την αλήθεια.

Κάλπη-κη λύρα

"Αύριο θ’ ακούσεις τη μουσική", λέγεται ότι είχε πει κάποτε ο Ναστραντίν Χότζας, μη έχοντας καθόλου στο μυαλό του τις ελληνικές εκλογές.

Θα ρίξει το ΚΚΕ φωτιά να σε κάψει

Τι σου είναι ρε παιδί μου αυτοί οι ΚΚΕδες! Μην δουν ότι κάποιος που δεν θέτει ως υπ΄αριθμόν ένα στόχο του την δικτατορία του προλεταριάτου προκόβει, πέφτουν αμέσως να τον φάνε.

Τα κρυμμένα ποσοστά

Κόφτουν κανέναν οι δημοσκοπήσεις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές; Μπορεί και όχι. Αλλά η απαγόρευσή τους θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Εθνική Οδός: Οι δρόμοι στρωμένοι με (δικό μας) χρυσάφι

6,50 ευρώ πήγαινε και άλλα 6,50 έλα καλούμαστε να πληρώσουμε για τα 175 χιλιόμετρα της Εθνικής Αθηνών Λαμίας που διαχειρίζεται η Νέα Οδός ΑΕ. Κι όποιος τόλμησε να γκρινιάξει για την αύξηση, είναι απλά ένας αχάριστος που δεν ξέρει να εκτιμά την εμπειρία της οδήγησης σε ένα δρόμο θεοσκότεινο, γεμάτο λακκούβες και στροφές, με απελπιστική κίνηση σε κάθε υπαρκτή ή ανύπαρκτη αφορμή, και κίτρινα φωτάκια έργων να αναβοσβήνουν δίπλα του κάθε δέκα χιλιόμετρα. Κάπως πρέπει να συντηρηθούν όλα αυτά, εντάξει;

v