Rixa einai, mpite

Δεν φτάνει που κάνουμε τις δημοσιονομικές μας κουτσουκέλες, απαιτούμε και να μας φέρονται με το «σεις» και με το «σας» στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Πώς να το αντέξουν αυτό οι έρμοι οι γερμανοί;

Δημιουργικό μάνατζμεντ

Θυμάμαι κάποια στιγμή στο στρατό που επιλέχθηκα από σειρά ανυπόμονων εθελοντών να γίνω μέλος της προσωρινής ομάδας που θα αναλάμβανε να θάψει το σκυλί που είχε μείνει κανά δυο μέρες νεκρό (είχε προηγηθεί σουκού) σε μια γωνιά του στρατοπέδου.

Δαιν θα γύνεις Έλοινας ποτέέέέ

Η αλήθεια είναι ότι αν "Έλληνες είναι οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας", σύμφωνα με τη φράση που αποδίδεται στον Ισοκράτη, ο κ. Γεωργιάδης και οι λοιποί σύντροφοί του στο «Λάος» πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν για την εθνική τους ταυτότητα. Για όσους απορρήσουν, δίπλα δεν είναι το πουλί της σοφίας, αλλά ο ηρωικός μπούφος.

Απολύτως Επιτυχημένη;

Με απορία διάβασα τις δηλώσεις του διευθυντή ασφάλειας Αττικής και του αρχηγού της ΕΛ.ληνικής ΑΣ.τυνομίας περί του αιματηρού συμβάντος με δύο κακοποιούς στον Βύρωνα, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός διερχόμενου περαστικού 25 ετών. Ο αξιωματούχος χαρακτήρισε την επιχείρηση "απολύτως επιτυχημένη".

v