Room at the Top: Στα ψηλά τα σκαλοπάτια...

Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλ... Πάλη ή πάλι; Υπήρξε μεγάλο θέμα για έναν κύκλο ανθρώπων κάποτε και πρέπει να πω ότι ρωτήθηκαν ακόμη και νεαροί καθοδηγητές χωρίς να λάβουμε μια στέρεη, απάντηση.

Αλβανοί παλιννοστούντες (και όχι τουρίστες)

Η σημερινή είδηση που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters ήταν σαφής και δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας: Σημαντικός αριθμός Αλβανών μεταναστών επιστρέφει από την Ελλάδα στην πατρίδα τους λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα!

Κρίση άκριτα;

Με τι όρους θα ζήσουμε την κρίση; Μπορούμε να την διαμορφώσουμε ή όχι; Το τηλεοπτικό κοινό μπροστά στην αλήθεια της ζωής του.    

Ο Μητσοτάκης και το κοινό καλό (μπρρρ!)

Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τοποθετείται για θέματα που άπτονται του συμφέροντος των πολλών, της πατρίδας κλπ, ο Ιοβόλος ακούει προσεκτικά. Γιατί από ό,τι πει ο επίτιμος είναι σίγουρος ότι το κοινό καλό βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση. Έστω και η παραμικρή βεβαιότητα είναι χρήσιμη στις μέρες που ζούμε.    

Μολώτοφ και φωτιά στου κράτους τα σκυλιά;

Όπως θα μας εξηγούσε κάθε υπεύθυνος προπαγάνδας οποιουδήποτε απολυταρχικού καθεστώτος, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς για να ποδηγετεί τις μάζες είναι να τους βρει έναν εχθρό ή τουλάχιστον να ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του.

Waiting...: Η ζωή μας ένα οκτάωρο

Δύσκολοι καιροί για εγγαστρίμυθους. Καιροί για σπίτι (αν δεν τό 'χει πάρει ακόμη η τράπεζα) και φτιάχτο-μόνος-σου διασκέδαση. Εντάξει λοιπόν. Κάποιοι θα το ρίξουν στα παιχνίδια, θα μαζεύονται σε σπίτια φίλων και θα παίζουν παντομίμα.

v