Είστε έτοιμοι για Ανοικτές Πόρτες αυτό το Σ/Κ;

Οι μετεωρολόγοι μίλησαν: ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι φανταστικός! Και οι οινοποιοί όμως μίλησαν: οι πόρτες των οινοποιείων όλης της Ελλάδας αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοικτές! Τι περιμένουμε λοιπόν; Η ευκαιρία για μία όμορφη οινο-τουριστική εκδρομή είναι χρυσή και δεν πρέπει να την αφήσουμε!...

Εγώ σας προτείνω να πάρετε την οικογένεια ή/και τους φίλους και να επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία, είτε στην άμεση περιοχή σας είτε (ιδανικά) και πιο μακριά. Επιπλέον να απολαύσετε τις τοπικές γεύσεις στα μέρη που θα επισκεφτείτε και, αν δεν σας κάνει καρδιά να φύγετε, να διανυκτερεύσετε και σε έναν όμορφο ξενώνα, για να παρατείνετε έτσι όσο γίνεται την οινο-τουριστική απόλαυση του όμορφου αυτού Σαββατοκύριακου.

Μην το καθυστερείτε λοιπόν, αρχίστε άμεσα να σχεδιάζετε την οινική σας απόδραση! Μπορεί η εβδομάδα μόλις να άρχισε, ξέρουμε όλοι όμως πολύ καλά ότι το Σαββατοκύριακο θα έρθει (ευτυχώς) πριν καλά-καλά το καταλάβουμε!

Α, και όσοι είστε (ή βρεθείτε επί τούτου) στη Βόρεια Ελλάδα, κατεβάστε παρακάτω το πλήρες ενημερωτικό έντυπο της ΕΝΟΑΒΕ, για να ξέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε οινοποιείου, τα happenings που σας επιφυλάσσει το καθένα, ακόμα και τα δώρα που θα κερδίσετε αν διαβείτε τις Ανοιχτές Πόρτες των οινοποιείων του αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας!...

Και μία τελευταία συμβουλή/παράκληση: Και αυτό, όπως και όλα τα Σαββατοκύριακα, ας απολαύσουμε το κρασί μας με σύνεση και υπευθυνότητα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v