(Απο)γράψ' τους εκεί που ξέρεις, χριστιανέ μου

Έπρεπε να αφυπνιστεί ο σεβαστός Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος για να ακουστεί μια φωνή κατά αυτής της χυδαίας απογραφής! Άκου να εξισώνονται οι όροι σύζυγος και σύντροφος και να μην υπάρχει ερώτημα για το θρήσκευμα! Ρε, δε θέλουμε απογραφή άμα είναι έτσι!  

Η ελληνική αστυνομία κάνει τη δουλειά της

Τι να κάνουν οι δόλιες οι δυνάμεις καταστολής; Παρασύρθηκαν και χτύπησαν λίγο παραπάνω τον 30χρονο. Άνθρωποι είναι και αυτοί και μπορεί να τους ξεφύγει και καμιά ψιλή. Αν τώρα (χτύπα ξύλο) κάποιος είναι ευαίσθητης κράσης και καταλήξει να χαροπαλεύει όπως ο 30χρονος που λέγαμε, τι να κάνουμε; Ας μην διαδήλωνε, βρε αδερφέ!  

Πολλοί Χειμώνες και μια Άνοιξη

Από τη μια οι φόνοι, οι απολύσεις και ο φόβος, και από την άλλη ο λαμπρός Μάιος με τα λουλούδια του, το αεράκι και τις λιακάδες. Περίεργη διελκυστίνδα, ε;      

Κλειδώνω- ξεκλειδώνω μα ο φόβος μπαίνει μέσα

Το 80% των Ελλήνων νιώθει φόβο, λέει νέα δημοσκόπηση, η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της οποίας συμπίπτει με την είδηση για τη δολοφονία του 44χρονου άνδρα στο κέντρο της Αθήνας. Τι θα γίνει; Θα μάθουμε να ζούμε με το φοβο και θα αγοράζουμε όλο και πιο σύγχρονες κλειδαριές;  

Aislados: Η γενιά της πολυλογίας

Εμείς οι τριάντα και κάτι, οι αιώνιοι φοιτητές, που ενηλικιωθήκαμε με το “Clerks” και “Της Ελλάδος Τα Παιδιά” (και γι' αυτό δεν ενηλικιωθήκαμε ποτέ) είχαμε πάντα πολύ χρόνο ν' αφιερώσουμε στην ποπ κουλτούρα και στην αμπελοφιλοσοφία, πολλούς καφέδες να θυσιάσουμε στο βωμό της απραξίας και στα μάταια πλάνα για το φωτεινό μέλλον μας.

v