(Απο)γράψ' τους εκεί που ξέρεις, χριστιανέ μου

Έπρεπε να αφυπνιστεί ο σεβαστός Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος για να ακουστεί μια φωνή κατά αυτής της χυδαίας απογραφής! Άκου να εξισώνονται οι όροι σύζυγος και σύντροφος και να μην υπάρχει ερώτημα για το θρήσκευμα! Ρε, δε θέλουμε απογραφή άμα είναι έτσι!  
Νόμιζες, φαύλε, ότι θα κάνεις τη ζωούλα σου όπως τη θέλεις και στο τέλος θα δεις και τη Βασιλεία των Ουρανών! Χα, τις τους πέρασες ρε τους φύλακες της πίστης; Τίποτα κορόιδα; Να δέχονται τον εκμαυλισμό σου σαν να μην έγινε τίποτα;

Το θέμα ξεκαθαρίζει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ο οποίος δηλώνει ότι αρνείται να απογραφεί, καθώς μέσω των ερωτήσεων εξαίρονται τα αντιχριστιανικά ιδεώδη!

Από το προσωπικό του ιστολόγιο (!) αντιγράφω τα όσα λέει περί της απουσίας ερωτήματος για το θρήσκευμα στα δελτία απογραφής:

[Γιατί δεν υπάρχει ερώτηση για το θρήσκευμα;] Μήπως για να μη στενοχωρηθούν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, όπως έλεγε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης; Μήπως, επειδή το θρήσκευμα εντάσσεται στα προσωπικά δεδομένα του ανθρώπου;

Ασφαλώς όχι! Τότε γιατί παρέλειψαν τη σχετική ερώτηση: Κατά τη γνώμη μας οι ξένες δυνάμεις, που μας κυβερνούν, και σχεδιάζουν την "παγκοσμιοποίηση" αφ΄ ενός και αφ΄ ετέρου οι πολιτικοί μας, δηλ. οι υποτακτικοί τους, οι οποίοι αποτελούν τα εκτελεστικά τους όργανα στο Ελλαδιστάν, μας οδηγούν με αργά, πλην όμως σταθερά, βήματα, στο λεγόμενο "κοσμικό Κράτος".  

Και συνεχίζει να κατακεραυνώνει με αμείλικτα ερωτήματα:

«(…) Αυτοί λοιπόν οι ανεγκέφαλοι συντάκτες του ερωτηματολογίου προέβησαν και σε ένα δεύτερο έγκλημα. Ισοπεδώνουν τους όρους Σύζυγος και Σύντροφος! Είναι εξ ίσου αποδεκτοί όσοι βιώνουν την νόμιμη συζυγία με όσους προτιμούν την παράνομη συμβίωση! Ονόμασαν την πορνεία και την μοιχεία "ελεύθερη συμβίωση" για να τους δώσουν ένα νομικό φόρεμα!».

Χα! Νομίζατε ότι θα κάνατε τις πομπές σας περνώντας απαρατήρητοι από τους ταγούς της πίστης. Πίσω ρε. Πες τα, Αμβρόσιε!

«Σύμφωνα με τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις μας η γυναίκα που παντρεύεται "με παπά και με κουμπάρο" ονομάζεται Σύζυγος, ενώ η γυναίκα που συζεί "αστεφάνωτη", δηλ. αυτή που πορνεύει η μοιχεύει με κάποιον άνδρα, δηλ. η "αστεφάνωτη" ονομάζεται "Σύντροφος"! Η πρώτη είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι παράνομη! Μπορεί ίσως το αστικό δίκαιο να αναγνωρίζει κάποια αστικά δικαιώματα και σ' αυτήν, δηλ. την "αστεφάνωτη", ή την "παλλακίδα¨ κατά τους αρχαίους προγόνους μας, αλλά παρά ταύτα κατά το νόμο του Θεού η αστεφάνωτη γυναίκα είναι η πόρνη του Ευαγγελίου, αν είναι άγαμη ή η μοιχαλίς, αν είναι παντρεμένη, αν δηλ. παίζει σε δύο γήπεδα! Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως, προκειμένου δηλ. για τον άνδρα. Κι αυτός είναι πόρνος ή μοιχός!».

Ο Αμβρόσιος μίλησε. Οι αποφάσεις είναι δικές σας: Είτε συναινείτε και δίνετε τις απαντήσεις σας σε αυτή την ανήθικη απογραφή περιφρονώντας για πάντα τη Βασιλεία των Ουρανών, είτε κλείνετε την πόρτα στα μούτρα του απογραφέα και κάνετε ένα βήμα προς τη Δευτέρα Παρουσία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v