Συγγνώμη κιόλας!

Η υπουργός Παιδείας ζήτησε συγγνώμη για το ότι θα ξεκινήσουν τα σχολεία χωρίς οι μαθητές να έχουν όλα τα βιβλία- μια έξυπνη τακτική κατά τη γνώμη μου. Ζητάμε συγγνώμη για τα εύκολα γιατί για τα άλλα θα έπρεπε να παραιτηθούμε.

Κάψτε τις σέλες σας

Ορισμένοι ποδηλάτες έχουν απαράδεκτη οδική συμπεριφορά, αδιαφορώντας για την υπόλοιπη κυκλοφορία. Ο Ιοβόλος τους κουνάει το δάχτυλο: "Βρε σεις, έτσι όπως το πάτε, θα γίνετε αντιπαθείς...".

The 400 Blows

Είδα τα “400 Χτυπήματα” του Φρανσουά Τριφό για πρώτη φορά φέτος στο χειρότερο, πιθανότατα, θερινό σινεμά της πόλης, παιγμένη από dvd (εξοργιστικό, το λιγότερο), με μαρσαρίσματα από μηχανάκια και κλασικές μέταλ μπαλάντες να νοθεύουν τον ήδη κακό ήχο της ταινίας...

Στο δρόμο που χάραξε η δήμαρχος

Η Βελγίδα Δήμαρχος της πόλης Άαλστ δείχνει τον δρόμο. Σεξ δημόσια, και "ερασιτεχνικά videos" για την τόνωση του τουρισμού! Ο Ιοβόλος είδε (βέβαια) το video το οποίο μοιράζεται μαζί σας και περιμένει πλέον το κυβερνητικό επιτελείο να αναλάβει τις δέουσες πρωτοβουλίες. (Ούτε καν τις ιδέες δεν χρειάζεται να βρίσκουν πια!)  

Εδώ είναι Θράκη, δεν είναι παίξε γέλασε

Εξανίσταται ο Ξάνθης Παντελεήμων με τα "Κορίτσια με τα Μαύρα" που σατιρίζουν "τα ιερά και τα όσια της πίστεως". Καλά μέχρι εδώ. Η επιχειρηματολογία για το ότι "εδώ είναι Θράκη" και ότι "πριν λίγα χρόνια οι μουσουλμάνοι έκαναν επεισόδια όταν θίχτηκαν" είναι που με μπερδεύει.

v