Ότι βρωμάει σα σκουπίδια, είναι σκουπίδια

Η δουλειά του σκουπιδιάρη είναι απλή. Ίσως και να ήταν η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου, πλην μιας μικρής λεπτομέρειας. Για να γίνουν όλα αυτά τόσο απλά και φυσικά δεν αρκεί μόνο να το θέλουν οι εργάτες. Πρέπει να το θέλουν κι εκείνοι που πετάν τα σκουπίδια.

Φάτε μάτια

Μεγαλοφειλέτες του δημοσίου προσάγονται. Λίγο αργότερα αφήνονται ελεύθεροι χωρίς να  έχει αλλάξει τίποτα εκτός ίσως από την πρόθεση των τηλεθεατών να πληρώσουν το χαράτσι, ως δικό τους μερίδιο, λίγο πιο αδιαμαρτύρητα. Και το σώου καλά κρατεί.

Wuthering heights

Προσωρινά, μένω στην Ολλανδία. Από εδώ τα πράγματα φαίνονται καθαρότερα. Όχι, το ότι είμαι 20 χρονών δεν έχει σχέση.

Η λαϊκή και η δεξιά

Η λαϊκή δεξιά ζητά το δικό της μερίδιο δημοσιότητας στην πολιτική ιστορία του τόπου. Ο Ιοβόλος αναρωτιέται ποια είναι η μη λαϊκή δεξιά στην Ελλάδα; Κάτι φρούτα τύπου Μάνος, Ανδριανόπουλος και Μητσοτάκης; Μήπως- λέει μήπως- ο "χέρι- χέρι" είναι έτοιμος να γίνει καθεστώς;

...που θα μου πεις εμένα να υπογράψω!

Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με τις κορώνες του ότι δεν υπογράφει την διαβεβαίωση που ζητούν οι Ευρωπαίοι. Ή δεν θα δούμε μισθούς Δεκεμβρίου και δώρο Χριστουγέννων ή πάμε για μεγάλη κωλοτούμπα... Και κάτι μου λέει ότι θα ισχύσει το δεύτερο.  

Ο Βενιζέλος σήμερα σε μία μοναδική συναυλία!

Το videάκι του χαρντοροκάδικου συγκροτήματος Grim Reaper που κυκλοφορεί από email σε email έφτασε και στον Ιοβόλο. Η ομοιότης με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής μας ανεπανάληπτη. Σχεδόν ύποπτη... (η φωτό δίπλα δεν είναι πειραγμένη) 

v