Αφρός και Φυσαλλίδες 2011

Παραμένουμε στο εορταστικό κλίμα των ημερών - γιατί όχι, άλλωστε; - και δεν χάνουμε την ευκαιρία να αφεθούμε στη φινέτσα και τη λάμψη των φυσαλλίδων του αφρώδους οίνου. Μα ναι, πλέον καταλαβαίνεις ότι οι Γιορτές δεν είναι μακριά, όταν περνάς τις πόρτες της εκδήλωσης "Αφρός & Φυσαλλίδες".


Η δημοφιλής εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αθήνα για 5η χρονιά. Όπως πάντα, όσοι την επισκεφτούμε θα έχουμε την ευχάριστη ευκαιρία να δοκιμάσουμε αφρώδεις οίνους από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, καθώς και εκλεκτές Σαμπάνιες από μεγάλους, διάσημους οίκους, αλλά και μικρότερα, πιο... ψαγμένα "σπίτια" της Καμπανίας. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν προς δοκιμή επίσης εκλεκτά τρόφιμα των εταιρειών Trikalinos (Παραδοσιακό Αυγοτάραχο) και De Gustibus, για όσους ψάχνουν για νόστιμες προτάσεις "συνοδείας" του αφρώδους οίνου ή της Σαμπάνιας τους.


Και μη μου πείτε ότι στις μέρες που ζούμε ποιος έχει κέφια για αφρούς, φυσαλλίδες, Σαμπάνιες, κλπ... Είπαμε, είμαστε αισιόδοξοι, κοιτάμε μπροστά και απολαμβάνουμε κάθε μας μέρα - και τι καλύτερο για να υπογραμμίσει την απόλαυσή μας αυτή, από ένα κομψό ποτήρι flute, μέσα στο οποίο παιχνιδίζουν οι φυσαλλίδες ενός όμορφου αφρώδους κρασιού, μέχρι να φτάσουν στον αφρό. Προσκαλώ και συμβουλεύω όσους δεν έχετε ξαναεπισκεφτεί την όμορφη αυτή εκδήλωση, να το κάνετε φέτος ασυζητητί!


Η εκδήλωση «Αφρός και Φυσαλλίδες» θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία το Σάββατο 26 Νοεμβρίου. Οι πόρτες ανοίγουν στη 1 το μεσημέρι και κλείνουν στις 8 το βράδυ, ενώ η είσοδος κοστίζει €10. Όποιος χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με τους διοργανωτές στο τηλέφωνο 210-7660560.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v