Το "αθλητικό ιδεώδες" κάνει υπερωρίες

Μια αφελής αθλήτρια που συγκινείται με τη ρητορική της Χρυσής Αυγής και (άλλος) ένας πρωταθλητής που ντοπάρεται για ανταπεξέλθει στις ανάγκες του πρωταθλητισμού. Αν δεν ήταν στη δημοσιότητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι ειδήσεις αυτές θα ενδιέφεραν μόνο τους αργόσχολους.   

50 Shades of Greek

Πώς θα ήταν το best seller που έγινε η ένοχη απόλαυση εκατομμυρίων νοικοκυρών, στην ελληνική του εκδοχή;

Το ελληνικό κράτος διδάσκει ήθος

Η νέα περαίωση είναι εδώ για να θυμίσει ότι το ελληνικό κράτος ξέρει να ανταμείβει αυτούς που παρανόμησαν, προσφέροντάς τους ασυλία και κίνητρα για να πληρώσουν λιγότερα από όσα οφείλουν. Ευτυχώς τελείωσαν οι εκλογές και ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας!  

Επιτέλους, τα λεφτά μας πιάνουν τόπο!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αποφάσισε να κάνει το άνοιγμά της στην αγορά των social media, τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι και ο τουρισμός χρειάζεται προώθηση. Γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, κατάφερε και βρήκε 83.025€ να διαθέσει στη δημιουργία λογαριασμών στο Facebook, το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Εμ, τι νομίζατε; Τζάμπα είναι το internet;

Το σύνδρομο Αβρίλ Λαβίν

Ο μαγικός κόσμος της γυναικείας ματαιοδοξίας, όπως φαίνεται από τον παραμορφωτικό καθρέφτη του Facebook.

Η Ακρόπολη λειτουργεί με θερμοστάτη (*)

"Ο νομοθέτης αναγνωρίζει το δικαίωμα στους εργαζόμενους να μεταθέτουν την εργασία τους εάν τίθεται ζήτημα προστασίας τους από θερμική καταπόνηση". Μη χαίρεσαι, φίλε αναγνώστη. Η ισχύουσα νομοθεσία αφορά μόνο τους δημόσιους υπαλλήλους. Εσύ θα πηγαίνεις κανονικά στη δουλειά σου, την ώρα που εκείνοι θα κλείνουν με ομόφωνη απόφαση την Ακρόπολη επειδή... κάνει ζέστη.

Φίλοι με σπίτι

Ο ψαλμός είναι κοντός και η έκβαση του κυβερνητικού εγχειρήματος θα φανεί. Όσοι ήδη γελάτε, σταματήστε. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Φίλους με σπίτι για διακοπές έχετε;  

v