Τα αγαπημένα ΒορΟινά, τώρα και στη Χαλκιδική!

Οι οπαδοί του μοντέλου "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι/κορίτσι μου" παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τι τους ετοιμάζει η Ένωση Οίνοι Βορείου Ελλάδος την επόμενη εβδομάδα. Μη σας παραπληροφορήσω, βέβαια, για αγόρι ή κορίτσι το πράγμα θα είναι αυστηρά BYO (Bring your Own), αλλά από κρασί και θάλασσα στα ΒορΟινά της Χαλκιδικής, άλλο τίποτα!


Η γνωστή και αγαπημένη οινική έκθεση, λοιπόν, γίνεται για πρώτη φορά στο δημοφιλές Βορειο-Ελλαδίτικο θέρετρο, σε μία - πολύ έξυπνη κατά τη γνώμη μου - προσπάθεια να μυηθούν οι τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στη μαγεία του Ελληνικού κρασιού. Παράλληλα - και εκεί είναι το "ζουμί" κατά τη γνώμη μου - είναι μια χρυσή ευκαιρία να προωθηθούν οι απίστευτες οινοτουριστικές ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας στους οινόφιλους και μη που αποδεδειγμένα την αγαπούν.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα του τουριστικού συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, από τις 19:00 έως τις 23:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


Οι οινοπαραγωγοί θα είναι οι ίδιοι εκεί, για να γνωρίσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και να δοκιμάσουν μαζί κρασιά διαφόρων ποικιλιών και στυλ, καθώς και αποστάγματα. Τα ΒορΟινά στη Χαλκιδική ακούγονται μαγικά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι εκεί, όποιος όμως βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή δεν πρέπει να χάσει αυτή την όμορφη εκδήλωση.


Όπως πάντα, περισσότερες πληροφορίες παρέχει η Ένωση Οίνοι Βορείου Ελλάδος ποικιλοτρόπως: 2310-28161 / [email protected] / www.winesofnorthgreece.gr / www.facebook.com/winesofnorthgreece

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v