Έρχεται η κυρά μας

Η κ. Μέρκελ είναι καθοδόν και η χώρα που σοκάρεται με το ότι μπήκαν οι απεργοί στο προαύλιο του πενταγώνου ετοιμάζεται να την υποδεχθεί. Να την ρωτήσουμε αν φέρνει μαζί της κανένα cd και μετά να την μισήσουμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.  

Η πολυεθνική κρύβεται πίσω από τη Μπούργκα

Το IKEA κατηγορείται για τον κατάλογό του της Σαουδικής Αραβίας, η γυναίκα του Μιχαλολιάκου μετέχει σε ευρωπαϊκή υποεπιτροπή για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, η Κανέλλη φοβάται το "φίδι" και Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος κάνουν τις πάπιες για μια λίστα που θα έπρεπε να έχουν προωθήσει και οι δύο.    

Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας, Πρόεδρε;

Ήμουν μαζεμένος. Λέω πρόεδρος της Βουλής είναι. Ας κρατήσω ένα επίπεδο. Εκείνος όμως δεν το κράτησε. Η παραινέσή του προς τον Προκόπη για πεοληχεία ανάγκασε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να παρέμβει και να εξηγήσει ότι ο στοματικός έρωτας είναι αμαρτία.  

Ευθιξία με... όρια

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε μια άκρως πρωτότυπη (και ηθικώς υπαγορευμένη!) κίνηση αποφάσισε να αναστείλει τη θητεία του. Η ευθιξία σε αναστολή μέχρι να φανεί αν θα μας βρούνε τίποτα μεμπτό ή αν θα τη γλιτώσουμε.    

Γέροντας Φασίστιος

Μπορείς να κάψεις ένα Παστίτσιο, αλλά δεν μπορείς να κάψεις μια ιδέα. Ακόμα κι αν είσαι ένα απελπιστικά θρησκόληπτο κράτος.

Ιερές μανίες

Όσα παράπονα και να έχω από τη "δύση" τουλάχιστον δεν σκοτώνουμε κόσμο αν δεν μας αρέσει μια ταινία. Εδώ στο Ελλάντα, τις υστερίες μας όταν δείχνουμε κάτι για τον κύριο ημών τις βγάζουμε και τις παραβγάζουμε, αλλά τουλάχιστον δεν παίρνουμε κανέναν στο λαιμό μας.  

v