Το κτήνος μέσα τους

Οι Γερμανοί συζητούν στα σοβαρά τι θα κάνουν με τους κτηνοβάτες που στη χώρα τους, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ανέρχονται σε 100.000 και ο Ιοβόλος υπογραμμίζει την πολιτισμική βία που χρόνια τώρα απευθύνεται στον βοσκό που περνά έναν ολόκληρο χειμώνα μόνος στη στάνη με τα πρόβατα.

Αντρίκειες κουβέντες

Η δήλωση Τατσόπουλου άνοιξε ένα παράθυρο ελπίδας σε όλους εμάς που δεν ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ: και με την Κουμουνδούρου στην εξουσία δεν πρόκειται να στερηθούμε το γέλιο.  

Σιχτίρ

Η στήλη κλείνει έναν χρόνο και το γιορτάζει, με την ανασκόπηση μιας χρονιάς που μάλλον θα παραλείπουν τα μελλοντικά βιβλία της Ιστορίας.

Ένα μικρό λάθος

Τα μικρά λάθη είναι αυτά που μπορώ πιο εύκολα να αντιληφθώ ότι έκανα και που -γιατί να το κρύψω άλλωστε;- αυτά που μού κοστίζει λιγότερο να παραδεχθώ. Την προηγούμενη Κυριακή υπέπεσα σε ένα ακόμη.   

Νοικοκυραίοι και βολεμένοι

Ο Ιοβόλος δεν καταλαβαίνει τις απανταχού ιδεολογικές "απαιτήσεις" από τη γενιά του Πολυτεχνείου. Όποιος δεν γουστάρει τους "βολεμένους" μπορεί να ξεβολευτεί ο ίδιος και να αφήσει τα ξένα κόλυβα ήσυχα. Οι υπόλοιποι ξέρουν ίσως ήδη ότι είναι "νοικοκυραίοι".     

Like-σμός

Το Facebook αποφάσισε να διαγράψει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και δίνει σε όλους- όχι μόνο στους φασίστες- ένα καλό δείγμα για το τι σημαίνει να έχεις απόλυτη εξουσία και να διαγράφεις κατά το δοκούν. Γιατί καμιά φορά και το like θέλει σκέψη .

It was showtime!

Το σόου της ψήφισης των νέων μέτρων έλαβε τέλος και ο Ιοβόλος βρίσκεται να απορεί για το πως θα μπορέσει να προχωρήσει στην εφαρμογή τους μια κυβέρνηση που βρέθηκε λίγο πριν την κατάρρευση με αφορμή την ψήφισή τους και μόνο. Η άλλη του απορία είναι πως γίνεται ως κοινωνία να ανεχόμαστε το μνημόνιο αλλά όχι πράγματα όπως το gay φιλί ή η προσβολή των θείων στο Χυτήριο.   

v