Αντρίκειες κουβέντες

Η δήλωση Τατσόπουλου άνοιξε ένα παράθυρο ελπίδας σε όλους εμάς που δεν ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ: και με την Κουμουνδούρου στην εξουσία δεν πρόκειται να στερηθούμε το γέλιο.  
Η δήλωση Τατσόπουλου είναι πολλαπλώς ανησυχητική για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, και αρκούντως διασκεδαστική για εμένα. Το πιο δυσάρεστο κατ΄αρχάς είναι ότι ο κ. Τατσόπουλος θεωρεί ότι πρέπει να μοιραστεί με το κοινό την (προφανώς αμφισβητούμενη) πληροφορία για τον αριθμό των σεξουαλικών του συνευρέσεων, ώστε να αποδείξει κάτι.

Και είναι το πιο δυσάρεστο, γιατί αποκαλύπτει ένα σοβαρό μέρος του συστήματος αξιών του κ. Τατσόπουλου.

Είναι το σύστημα αξιών που θαύμασε ο λαός μας και στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου στη δεκαετία του ΄80 όταν το χαρακτηριστικό του «γ@μικουλ@» συνόδευσε με επιτυχία τη φήμη του ως μεγάλου ηγέτη.

Για κάποιον που έχει περάσει την μετεφηβεία, μοιάζει τουλάχιστον ανώριμο το να επενδύει την πληρωσή του στον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχε. Και ποιος δεν έχει καμαρώσει κρυφά ή λιγότερο κρυφά για τις επιδόσεις του; θα ρωτήσει κάποιος.  

Αφού αφήσω τον αναμάρτητο να ρίξει πρώτος το λίθο του, θα επισημάνω ότι οι περισσότεροι εξ ημών δεν είμαστε δημόσια πρόσωπα εξουσιοδοτημένα από τον λαό να αλλάξουμε τα πράγματα και αν θέλετε δεν προβαλλόμαστε και ως «αριστεροί» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όχι δεν είμαι εγώ που απαιτώ από τους αριστερούς να είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους και να θεωρούν αυτονόητες τις δίκαιες κοινωνίες και την ίση αντιμετώπιση μεταξύ των φύλων. Μόνοι τους το κάνουν.

Το άλλο θέμα που έχει ενδιαφέρον στη δήλωση Τατσόπουλου και, κατά τη γνώμη μου είναι εξίσου αποκαλυπτικό, είναι όχι η ομοφοβική της χροιά, αλλά την ευκολία με την οποία ο κ. Τατσόπουλος ξεσυνερίζεται ποιον στον ακήρυχτο αυτόν αγώνα ανδρισμού; Τη Χρυσή Αυγή.

Ως τελευταία επισήμανση να πω ότι φαντάζομαι πως θα έκανε σίγουρα υπερήφανες τις πρώην και νυν ερωτικές του συντρόφους, οι οποίες άκουσαν δια στόματος του εραστή τους ότι μόλις περιελήφθησαν ακουσίως σε μια πολύ ενδιαφέρουσα στατιστική που στόχο είχε να εξυψώσει τον βουλευτή.

Α ρε συριζαίοι τι έχουν να δουν τα μάτια σας (και τα δικά μας) με την εξουσία!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v