Να χαμογελάσουμε;

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου επεφύλασσε μια θετική είδηση για την αγορά του αυτοκινήτου: Αύξηση των πωλήσεων. Τι άλλαξε; Είναι τεχνικοί λόγοι ή πραγματική αλλαγή τάσης; 

"Δεν το βάζω κάτω"

Πρόσφατα επισκέφθηκα την PGA Ελλάδα, αντιπροσωπεία της Renault, για να παραλάβω το νέο Renault Clio. Το γαλλικό supermini έμεινε κοντά μου για πολλές ήμερες, στο πλαίσιο του προγράμματος δοκιμών.

Πρέπει να είσαι πολύ λέρα για να κυβερνάς γαλέρα

Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ της Κυβέρνησης και του Σύριζα καλά κρατούν, όπως ακριβώς προβλέπει η βίβλος του κυνηγιού της εξουσίας. Έτσι, μολονότι Σύριζα και ΠΑΣΟΚ έχουν στις διακηρύξεις τους μεγαλύτερες διαφορές από ό,τι ομοιότητες, το δίπολο Σύριζα- ΝΔ θυμίζει όλο και περισσότερο το δίπολο ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.   

Πολύ πριν ο Τράγκας γίνει ο πιο σπουδαίος εν ενεργεία λάιβ κωμικός...

Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει απ' ό,τι κατάλαβα, με ένα ακόμη υπερθέαμα σε ένα κλαμπ που λέγεται Τρόικα —χα— και μια αφίσα που θα συζητηθεί —μπα— αφού μοστράρει ένα αστέρι του Δαυίδ το οποίο περικλείει μια σβάστικα.

Παλιό ΠΑΣΟΚ- μόνο- ψάχνει

Το ΠΑΣΟΚ ψάχνει απεγνωσμένα να βρει χαρακτήρα και στην προσπάθειά του αυτή ανοίγεται στον φυσικό του σύμμαχο, τη ΔΗΜΑΡ, με τον ίδιο τρόπο που και το παλιό ΠΑΣΟΚ έκανε τα γλυκά μάτια στον Κύρκο. Δεν το βλέπω να καταφέρνει τίποτα. Αλλά... ποιος νοιάζεται κιόλας;      

Ακόμη πιστεύεις τον τοίχο;

Είχα πολύ πολύ καιρό να δω κάποιον να γράφει σε τοίχο, live. Και προχθές το βράδυ, ενώ στεκόμουν στη γωνία Σόλωνος με Σίνα, βλέπω απέναντι —μπροστά στον τοίχο της Νομικής φυσικά— έναν νεαρό με μούσια και σκούφο να κοντοστέκεται, να κοιτάζει δεξιά κι αριστερά, να βγάζει ένα σπρέι, να το ανακινεί πριν τη χρήση και, με μια σχετική σπουδή, να γράφει την άποψή του στον κιτρινωπό καμβά.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, το ΚΕΠΥΟ και οι ναυτεργάτες.

Πριν δώσω συγχαρητήρια στις ασφαλιστικές εταιρείες, γιατί κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν την τράπεζα πληροφοριών του ΚΕΠΥΟ, στον εντοπισμό των κατόχων αυτοκίνητων και μοτοσικλετών που δεν διαθέτουν ασφαλιστήριο, θέλω να καταθέσω μερικές σκέψεις μου.

v