Το καρότο δεν είναι πια το ίδιο

Kίνητρό μας τώρα είναι να μην χειροτερέψει άλλο η ζωή μας- για προοδο ούτε λόγος. Παρακμή ή μεταβατικό στάδιο, λίπος που καίγεται ή ραγιαδισμός, φαίνεται να συνηθίζουμε.  

Στο κόκκινο η αγορά των αυτοκινήτων

Η μικρή αύξηση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο(+7,9%), δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα θετικό σημάδι, για την εξέλιξη της χειμαζόμενης ελληνικής αγοράς των αυτοκίνητων.

Η «υπερβολική δικαιοσύνη» δεν είναι δικαιοσύνη

Ο υπερβάλον ζήλος είναι κακός σύμβουλος στην απονομή δικαιοσύνης, όπως και το τι είναι δημοφιλές στην κοινή γνώμη. Άσχετα από το πόσο καιρό θα περάσει στη φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, η ελληνική δικαιοσύνη εξέπεμψε λάθος στίγμα.

Ο υψηλός ΦΠΑ και το Service

Γνωρίζω τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κάτοχοι αυτοκινήτων καθώς και τις προσπάθειες που κάνουν, για να διατηρήσουν στην κυκλοφορία τα οχήματα τους.

Άλογα πράγματα

Στα κεφτεδάκια του IKEA ανιχνεύτηκε κρέας αλόγου και οι Ιταλοί ανασταίνουν τον Μπερλουσκόνι φέρνοντάς τον σχεδόν στην πρώτη θέση. Οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης είναι- κατά τη γνώμη μου- και στις δύο περιπτώσεις, υπερβολικές.

Όσκαρ

Τα Όσκαρ της σουρεαλιστικής υπερπαραγωγής που λέγεται ελληνική πραγματικότητα, όπως τα διάλεξε η αδέκαστη επιτροπή της στήλης.

«Με αυτό τον καιρό;! Έχεις τρελαθεί;».

Άμα λάχει, είναι τα καιρικά φαινόμενα που κρατούν τους έλληνες εργαζόμενους μακριά από τη δουλειά τους και κάτω απο τον παχύ ίσκιο του "να πάω που;- με αυτόν τον καιρό;". Να πρόκειται άραγε για εγχώρια πατέντα ή για διεθνικό χαρακτηριστικό; 

v