Στάη κατά Χρυσής Αυγής και Βουλή κατά... t-shirt

Η Έλλη Στάη εξανέστη και επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή που την χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, "σταφιδιασμένη". Την ίδια ώρα το Προεδρείο της Βουλής απευθύνει συστάσεις σε κακοντυμένους βουλευτές να ντύνονται ευπρεπέστερα. Ο σεξισμός είναι εδώ!   

Τα πολιτικά παιχνίδια και η Eurovision

Η Eurovision τελικά προσφέρει μια πολύ ασφαλέστερη εικόνα για τις πολιτικές ισορροπίες στην Ευρώπη από ό,τι οι ευρωεκλογέςή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια διαδικασία οργάνων ή θεσμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.   

Και τι με νοιάζει εμένα τι έκανε η Τζολί;

Κάποιοι θεώρησαν απαράδεκτο το ότι δεν έπεσαν όλοι στα πόδια της Αντζελίνα Τζολί να την ευχαριστήσουν για την δημοσιοποίηση της περιπέτειάς της. Κάποιοι άλλοι έκριναν ότι δεν πειράζει και τόσο πολύ- θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες να δείξουμε πόσο "πολιτικώς ορθοί είμαστε". (Ο Ιοβόλος είναι με τους δεύτερους).   

Και οι δάσκαλοι, κύριε;

Φταίνε οι δάσκαλοι για το σάπιο εκπαιδευτικό μας σύστημα; Φταίει η νοοτροπία "όλοι εναντίον όλων" για τις απεργίες που αποτυγχάνουν;

Ο μαθητής μιλούσε ΚΝίτικα

Ο μαθητής που κάλεσε σε συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των καθηγητών μιλούσε ΚΝίτικα και αυτό από μόνο του αρκεί για να χάσει στα μάτια μου αρκετή από την αξιοπιστία του. Πρόκειται για ένα παλιό αντανακλαστικό που παλεύω να τιθασσεύσω.      

v