Άνθιμε, είσαι πολύ άντρας

Με αφορμή το gay pride που οργανώνεται σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ο Μητροπολίτης Άνθιμος μας δίνει απλόχερα την εικόνα που θα μπορούσε να έχει μια σύγχρονη εκκλησία σε μια δυτική κοινωνία #not. 

Αν ο "Κεμάλ" είναι ανθελληνικός, είμαι και εγώ

Ο φόβος για το Ισλάμ γενικότερα και τους Τούρκους ειδικότερα έθρεψε το έθνος μας στα πρώτα του βήματα. Σήμερα, αυτού του τύπου οι φοβίες μας πηγαίνουν πίσω ως κοινωνία και μας κάνουν συλλογικό κακό.

Η Ιστορία είναι πιο σημαντική από τη Ρεπούση

Η Ρεπούση είναι "οι βάρβαροι" των ημερών αφού τολμάει να επιτίθεται στα όσα μάθαμε μικροί στο σχολείο. Τι λείπει όμως και η ελληνική κοινωνία είναι έρμαιο των "ακραίων" απόψεων τύπου Ρεπούση και όσων θέλουν να την κάψουν στην πυρά;     

Αν κλείσει η ΕΡΤ θα φχαριστηθούμε;

Ακόμη και αν το κυβερνητικό σχέδιο δεν απειλήσει τελικά την ύπαρξη της κρατικής τηλεόρασης, είναι πολύ πιθανό να απειλήσει τον χαρακτήρα και την ουσία της σημερινής ΕΡΤ που- όσα παράπονα και να έχουμε- είναι το μοναδικό σωσίβιο αισθητικής και πληροφορίας στην ελληνική τηλεόραση.

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

Όσο το Υπουργείο Οικονομικών ψάχνει τα αρχεία του, τόσο θα αυξάνεται η λίστα των κατόχων οχημάτων που αδυνατούν να πληρώσουν την υψηλή φορολογία και τις άλλες επιβαρύνσεις που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

v