Λανθασμένα στοιχεία

Πιστεύω ότι οι τροϊκανοί και οι πολιτικοί μας έχουν στη διάθεση τους λανθασμένα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση των πολιτών που τόλμησαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο.

"Πλιάτσικο" από ΜΜΕ με αφορμή την απεργία πείνας

Η απεργία πείνας του Σακκά επιτρέπει να πάρουμε άλλη μια ιδέα για το τι είναι και πως λειτουργούν τα ελληνικά μέσα. Το κάθε ένα από αυτά κάνει ό,τι νομίζει ότι μπορεί να το βοηθήσει να αυτοπροσδιοριστεί ή/ και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του.   

Τώρα ο Ζορμπάς πρέπει να είναι καταθλιπτικός

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα videάκι- συρραφή με πιτσιρικάδες που γλεντοκοπάνε στη Μύκονο. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αυτή τη μισόχαζη φάτσα αυτού που πρέπει να περνάει καλά- πολλώ μάλλον αφού τον παίρνει η τηλεόραση.

Βγάζουμε μόνοι μας, τα μάτια μας

Φέτος έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσει σημαντικά ποσά η τουριστική βιομηχανία. Από τις αεροπορικές εταιρείες μέχρι τα καράβια, τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τους χώρους εστίασης.

Αποφασιστικότητα a la carte

Αποφασισμένη η Κυβέρνηση να λύσει τα της ΕΡΤ. Και να΄δειχνε παντού την ίδια αποφασιστικότητα... Μπορεί βέβαια η ΕΡΤ να ήταν η αρχή.

Ο Βύρων Πολύδωρας δεν είχε άδικο

Μεσα στην ανεμελιά που προσφέρει το να μην έχεις χαρτοφυλάκιο, ο Βύρων Πολύδωρας, τοποθετήθηκε για τη Χρυσή Αυγή. Κατά τη γνώμη μου όμως, δεν είπε λάθος πράγματα. Αυτό που ξέχασε ήταν να καταθέσει δημοσίως την απαραίτητη βδελυγμία για τους φασίστες (που θα πάρουν ουκ ολίγες ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές).     

Τεχνικός έλεγχος γερμανικών προδιαγραφών

Οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί που τόσο ενδιαφέρονται για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, θα μπορούσαν να μας δώσουν τα φώτα τους και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου των οχημάτων.

Η ρακέτα να γίνει λάβαρο αντίστασης

Στη Μάνη απαγόρευσαν τις ρακέτες. Ακούγεται σαν ξεσηκωμός. Κάτι σαν "πυροβολισμοί ακούγονται από το Καλλιφόνι". Όσοι πανηγυρίζουν για τα μπαλάκια που γλίτωσαν δεν έχουν σκεφτεί το προφανές: Ζουν στη χώρα που την απαγόρευση του καπνίσματος είχε εγγυηθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός...

v