Agapi asparagus amat Η Αγάπη εξομολογείται τον έρωτά της για τα σπαράγγια και μας δίνει τέσσερις συνταγές για ανοιξιάτικες σούπες
Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Η Χρονιά του Αρουραίου Αφού μάθουμε τι συμβολίζει το πρώτο ζώδιο του Κινέζικου κύκλου, μαγειρεύουμε τηγανιτό ρύζι και γιορτάζουμε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά
Μια αλλιώτικη φασολάδα Η Αγάπη βάζει την προσωπική της πινελιά στο κλασικό και αγαπημένο φαγητό, κάνοντάς το ακόμα πιο νόστιμο.
Μια τέλεια σούπα με μανιτάρια και κάστανο Η Αγάπη φτιάχνει μία σούπα πολύ κατάλληλη για την εποχή, με κανθαρέλλες και κάστανα, για να μας ζεστάνει.
Caprese… σε δύο εκδοχές Επειδή ο καιρός μάς τα λέει περίεργα, η Αγάπη ετοιμάζει δύο διαφορετικές συνταγές. Μία για λιακάδα, και μία για βροχή.
Ο... εξελληνισμός της σαλάτας Panzanella Η Αγάπη φτιάχνει μια σαλάτα σαν Panzanella, και εξερευνά κατά πόσο η ιταλική κουζίνα δέχεται… ελληνικές αυθαιρεσίες.
Ζαφορά, η πολύτιμη χρυσοκόκκινη κλωστή Η Αγάπη αγαπά την ζαφορά και μάς μαγειρεύει ένα έξοχο κριθαράκι με μύδια που την αναδεικνύει
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι Η Αγάπη αποδίδει στην περίφημη σαλάτα του Καίσαρα τα εύσημα που της αξίζουν