Τα νησιά με το περισσότερο τζέρτζελο για αυτό το καλοκαίρι

Θέλεις χορό; Ξενύχτι και socializing; Το καλοκαίρι είναι εδώ για σένα και αυτά τα νησιά σε περιμένουν για αξέχαστες βραδιές.

Τα νησιά με το περισσότερο τζέρτζελο για αυτό το καλοκαίρι

Υπάρχει ο κόσμος που θέλει χαλαρές, ζευγαριάρικες, διακοπές, υπάρχουν κι εκείνοι – κυρίως τα singles – που θέλουν να τα δώσουν όλα, να χορέψουν, να γνωρίσουν κόσμο και να μην χάσουν ούτε μια μέρα τον ήλιο να ανατέλλει από κάποιο μπαρ σε σοκάκι.

Για τους δεύτερους είμαστε εδώ και προτείνουμε τα πιο κεφάτα νησιά, με έντονη νυχτερινή ζωή, όμορφα beach bars και ολοζώντανα σοκάκια, όπου τουρίστες και ντόπιοι γίνονται ένα από τη στιγμή που  ο ήλιος δύει μέχρι εκείνη που ανατέλλει.

Ίος

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FarOut Beach Club (@faroutbeachclub)

Με πιο νεανικό κοινό, η Ίος κρατά σταθερά τα ηνία της πιο ξεφαντωτικής Κυκλάδας. Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα άλλα και τον κόσμο έρχονται εδώ για να ζήσουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία ξεφαντώματος, με τα party να ξεκινούν από νωρίς στα beach bars των παραλιών της, όπως ο διάσημος Μυλοπότας.

Διάβασε Επίσης: Ίος: Tα best of του νησιού με τα δύο πρόσωπα 

Σκιάθος

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GinFish< (@ginfish_skiathos_bar)

Το πλέον κοσμοπολίτικο νησί των βορείων Σποράδων ενδείκνυται τόσο για χαλαρές διακοπές, όσο και για τζέρτζελο, προτάσσοντας την πάντα ζωντανή νυχτερινή της ζωή. Ο πλακόστρωτος ανηφορικός δρόμος στο Παλιό Λιμάνι είναι γεμάτος από μπαράκια που το καλοκαίρι γεμίζουν κόσμο – κυρίως νέους, σερβίρουν δροσερά κοκτέιλ και mainstream μουσικές. Εξίσου δυνατά παίζει και η περιοχή Αμμουδιά, με αρκετά clubs.

Διάβασε επίσης: 10 πολύ καλοί λόγοι για να πας τώρα Σκιάθο 

Πάρος

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cabana Paros 🏝 (@cabanaparos)

Αν σου αρέσει ο χορός και το ξεφάντωμα, οι διακοπές στην Πάρο επιβάλλονται. Η όμορφη Κυκλάδα παραμένει σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των νυχτόβιων τουριστών και κάθε καλοκαίρι η Παροικιά (λιγότερο) και η Νάουσα (χαμός!) γεμίζουν κόσμο που… ξεχειλίζει από τα μπαρ. Σταθερή αξία επίσης για party μέχρι πρωίας το μπητσόμπαρο στην θρυλική Punda beach.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην Πάρο 

Ικαρία

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Αγάντα / Aganta (@aganta_band)

Ναι, αποτελεί ένα ησυχαστήριο για πολλούς που θέλουν να το ζήσουν χαλαρά, όμως η Ικαρία χάρη στα δεκάδες πανηγύρια της αποτελεί και μια από τις καλύτερες νησιώτικες επιλογές για χορό, ποτό και… ξανά χορό μέχρι το πρωί. Πλην των πανηγυριών, ο Χριστός Ραχών, το χωριουδάκι που ποτέ δεν κοιμάται είναι σταθερός προορισμός για κάθε λογής καλοκαιρινούς νυχτοπερπατητές.

Διάβασε επίσης: Γιατί πάνε όλοι Ικαρία; 

Ανάφη

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MADRES BAR ANAFI (@madresbar)

Τι γυρεύει στην άκρη του Αιγαίου τόσος κόσμος; Με ελάχιστα μαγαζιά, η Ανάφη προσελκύει κάθε λογής «φυλή» επισκεπτών, που πίνει τσίπουρα και κρασιά στα μεζεδοπωλεία στα σοκάκια της πριν συγκεντρωθεί για party στις Μάντρες. Σε αυτό το θρυλικό μπαρ, η αχαλίνωτη διασκέδαση δε γνωρίζει όρια, και ο χορός συνεχίζεται μέχρι ο ήλιος να ανατείλει.

Διάβασε επίσης: Στην Ανάφη θα έρχεσαι κάθε καλοκαίρι 

Κουφονήσια

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sorokos Bar (@barsorokos)

Μπορεί να μην έχουν πλέον τον εναλλακτικό χαρακτήρα που τα ανέδειξε ανά τις δεκαετίες, όμως παραμένουν «ζωντανά», και σταθερός πόλος έλξης για αντροπαρέες και γυναικοπαρέες που θέλουν να περάσουν όμορφα στην πιο όμορφη θάλασσα των Κυκλάδων. Σταθερά στέκια ο Σορόκος για ποτά πλάι στο Κύμα και ο Μύλος με όμορφη θέα και μουσικές.

Διάβασε επίσης: Κουφονήσια: Δυο σταλιές Παράδεισος 

Μύκονος

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Wann (@alexwannmusic)

Ίσως το πιο γνωστό νησί για… premium ξενύχτι στην Ελλάδα, η Μύκονος είναι παγκοσμίως γνωστή για τις κοσμοπολίτικες παραλίες της, τα κοσμοπολίτικα beach bars και τα clubs που μένουν ανοιχτά μέχρι το πρωί. Πρωτεργάτης της διασκέδασης εδώ το Cavo Paradiso με τις μετακλήσεις πρωτοκλασάτων DJs να φέρνουν επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου για βραδιές αχαλίνωτου partying. Εξίσου δυναμικά παίζει και η Χώρα της, με δεκάδες μπαρ για ξενύχτι μέχρι πρωίας.

Διάβασε επίσης: Η Μύκονος στα καλύτερά της: Παραλίες και διευθύνσεις

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v