Τα φθηνότερα δωμάτια τον Σεπτέμβρη στις Κυκλάδες

Υπάρχει καλύτερος μήνας να πας στις Κυκλάδες από τον Σεπτέμβρη; Όχι δεν υπάρχει εμάς να ακούς και να τσεκάρεις τα οικονομικότερα καταλύματα που βρήκαμε στις νησάρες τους.

Τα φθηνότερα δωμάτια τον Σεπτέμβρη στις Κυκλάδες

Μας χαιρετάει σε λίγο ο Αύγουστος, κι όσοι ξέρουν περιμένουν να κάνουν Σεπτεμβριάτικα διακοπάρες. Βλέπεις, τον Σεπτέμβρη οι θερμοκρασίες πέφτουν συμπαρασύροντας και τις τιμές των καταλυμάτων σε πιο προσιτά επίπεδα. Παράλληλα οι τουρίστες αραιώνουν, οι παραλίες δεν πλημμυρίζουν από κόσμο και τα ηλιοβασιλέματα χρωματίζονται με μια υπέροχη φυσική παλέτα που θα θυμάσαι για καιρό. Υπάρχει λοιπόν καλύτερη περίοδος να πας στις Κυκλάδες, που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άπιαστο όνειρο για αρκετούς λόγω ακρίβειας; Όχι δεν υπάρχει μην τα ξαναλέμε. Για αυτόν τον λόγο σκανάραμε τις διαδικτυακές διαθέσιμες επιλογές και βρήκαμε τα φθηνότερα καταλύματα στα κυκλαδίτικα νησάκια μας.

Μύκονος

Το νησί των ανέμων μοιάζει με όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για τους περισσότερους Έλληνες, αφού οι τιμές των καταλυμάτων έχουν σκαρφαλώσει σε δυσθεώρητα ύψη. Παρόλα αυτά τον Σεπτέμβρη μπορείς να βρεις πολύ καλές επιλογές διαμονής όπως το Hotel Kastelakia στη Χώρα της Μυκόνου με το δίκλινο να κοστίζει 70€ ανά διανυκτέρευση και στην τιμή να συμπεριλαμβάνεται πρωινό. Πολύ καλή επιλογή και το Mykonos Rooms στον Άγιο Στέφανο με το δίκλινο να κοστίζει 81€ τη βραδιά.

Σαντορίνη

Aν θες να χαζεύεις κάθε απόγευμα το ηλιοβασίλεμα στην Οία, να βουτάς σε παραλίες καρτποσταλικές σαν τη Βλυχάδα και να το ζεις αληθινά κι απελευθερωτικά ώσπου να βγει ο ήλιος στα Φηρά τότε η Σαντορίνη πρέπει να μπει στην κορυφή των επιλογών σου για ολιγοήμερες ή και πολυήμερες διακοπές τον Σεπτέμβρη. Στα Apollo Rooms στην Περίσσα θα βρεις πάμφθηνα δωμάτια με το δίκλινο να κοστίζει μόλις 37€ τη βραδιά. Value for money και τα Floralia στον Καρτεράδο με το δίκλινο στα 54€ τη βραδιά.

Σύρος

H γοητευτική «κόρη» των Κυκλάδων με την αρχοντική ομορφιά, τα υπέροχα σοκάκια και τις καρτποσταλικές παραλίες είναι ο απόλυτος προορισμός για φέτος τον Σεπτέμβρη κι έχει πολύ οικονομικά δωμάτια να κατασκηνώσεις στα μέρη της. Στο Atropos Varvara μπορείς να μείνεις σε ένα δίκλινο πληρώνοντας μόλις 29€ ενώ αντίστοιχα στο Manousos Rooms στον Γαλησσά θα βρεις ωραιότατα δίκλινα με 42€ τη βραδιά.

Τήνος

Τα τελευταία χρόνια η Τήνος πήρε τη θέση που της αναλογεί στις προτιμήσεις ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα φυσικά, φιγουράροντας στην κορυφή των νησιωτικών επιλογών τους. Εξαιρετική επιλογή διαμονής τα Boussetil Rooms στη Χώρα της Τήνου με το κόστος δίκλινου δωματίου στα 46€ τη βραδιά. Στα Aleka’s Rooms από την άλλη το δίκλινο κοστίζει 51€ τη βραδιά.

Πάρος

Βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά, σούπερ γεύσεις και ακόμα καλύτερες βόλτες. Aυτά κι άλλα τόσα όμορφα θα βρεις σαν αριβάρεις στην Πάρο στην καρδιά του Σεπτέμβρη. Τα Studios Drios στον Δρυό είναι η οικονομικότερη επιλογή στο νησί με το δίκλινο να κοστίζει 39€ τη βραδιά. Τα Καραμπέικο Rooms στο Πίσω Λιβάδι προσφέρει value for money δίκλινα στην τιμή των 44€ τη βραδιά.

Αντίπαρος

Κοσμοπολίτικη και χύμα, με πανέμορφες παραλίες κι άγρια ομορφιά η «μικρή» Κυκλάδα έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής βουλιάζοντας από τον κόσμο. Το Korali Apartments στη Χώρα είναι πολύ καλή επιλογή με το κόστος δίκλινου δωματίου να ανέρχεται στα 61€ τη βραδιά. Το Μελτέμι από την άλλη είναι η πιο οικονομική επιλογή διαμονής στην Αντίπαρο εκείνη την περίοδο με το δίκλινο να κοστίζει 51€ τη βραδιά.

Νάξος

Κοσμοπολίτισσα αλλά και παραδοσιακή, Instagrammable αλλά και γραφική η Νάξος μοιάζει χάρμα οφθαλμών και μας καλεί κάθε Σεπτέμβρη κοντά της. Το Moutsouna Beach βρίσκεται στη Μουτσούνα και προσφέρει εξαιρετικά δίκλινα δωμάτια με κόστος μόλις 31€ τη βραδιά. Το Ξενοδοχείο Δέσποινα στην Αγία Άννα προσφέρει επίσης ωραιότατα δίκλινα με 40€ τη βραδιά.

Αμοργός

Το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού είναι από μόνο του αρκετό για να παρατείνεις τις διακοπές σου μέχρι και τον Σεπτέμβρη. Στο Ξενοδοχείο Αιγαίον στην Αιγιάλη θα βρεις δίκλινα από 42€ τη βραδιά, ενώ εξαιρετική επιλογή για να περάσεις το αποκαλόκαιρό σου εκεί είναι και η Πανσιόν Ηλίας στη Χώρα του νησιού με το δίκλινο να κοστίζει 46€ τη βραδιά.

Άνδρος

Οι παραλίες, τα χωριά, το φαγητό, η Χώρα που είναι μαγική όλες τις ώρες αλλά περισσότερο τα βράδια, και όλα όσα κάνουν την Άνδρο υπέροχη σε περιμένουν κάθε Σεπτέμβρη στα μέρη της. Το Sariza Spring Hotel προσφέρει πολύ όμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό στα 48€ τη βραδιά ενώ το Αmorani Studios προσφέρει αντίστοιχα δίκλινα δωμάτια στην ίδια τιμή ανά διανυκτέρευση.

Ίος

Βουτιές σε παρθένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, απομακρυσμένες από την οχλαγωγία, βόλτες με Ιστορία και θαυματουργά ηλιοβασιλέματα και μια υπέροχη Χώρα συνθέτουν το λατρεμένο φυσικό σκηνικό της Ίου που κρατά σε πολύ προσιτά επίπεδα ακόμη τις τιμές της. Στην Πανσιόν Γαλήνη θα βρεις value for money δίκλινα δωματιάκια με κόστος 31€ τη βραδιά  ενώ στην Πανσιόν Ήλιος πάνω από την παραλία του Γιαλού το δίκλινο κοστίζει μόλις 35€ τη βραδιά.

Σέριφος

Η Σέριφος κρύβει σε κάθε της βόλτα μπόλικη από την αρχοντική ομορφιά και την γοητευτική αύρα της στην οποία πολύ δύσκολα αντιστέκεσαι. Το Ελευθερία Rooms στο Λιβάδι είναι μια πολύ καλή επιλογή διαμονής με το κόστος στα 39€ τη βραδιά για ένα δίκλινο ενώ μετά το αμέσως επόμενο πιο οικονομικά κατάλυμα είναι τα Vaso Rooms στα Λιβαδάκια με το δίκλινο να κοστίζει 61€ τη βραδιά.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v