Σε αυτές τις ταράτσες της Αθήνας τα παιδιά θέλουν χορό

Τα αστέρια πάνωθέ σου και στα ηχεία μουσικές που σε ανεβάζουν και σε κάνουν να λικνιστείς. Τι λες; Πάμε στις ταράτσες της Αθήνας για χορό;

Σε αυτές τις ταράτσες της Αθήνας τα παιδιά θέλουν χορό

Καλοκαίρι = ποτάκι στην ταράτσα, όμως καλοκαίρι = επίσης και χορός κάτω από τα αστέρια. Και όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται τότε τα βράδια μας αποκτούν ουσία και κυλούν όμορφα όπως αρμόζει στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Από λάτιν μέχρι ηλεκτρονική και από 80s μέχρι πρόσφατες επιτυχίες, οι ταράτσες της πόλης σε καλούν να χορέψεις με την παρέα σου και να απολαύσεις την όμορφη θέα που προσφέρουν απλόχερα.

Couleur Locale

Νορμανού 3, Μοναστηράκι, τηλ: 21 6700 4917

Δέκα χρόνια κλείνει η πανέμορφη ταράτσα απέναντι από την Ακρόπολη και το γιορτάζει την Παρασκευή 5 Ιουλίου μετά τις 18:00 με μια μοναδική spiritual techno live εμπειρία. Κατά τα λοιπά, σχεδόν σε καθημερινή βάση, το Couleur Locale φιλοξενεί εγχώριους Djs σε ανεβαστικά set τα οποία συνοδεύονται επάξια με κοκτεϊλικές επιλογές από την διαρκώς ανανεωμένη λίστα του μπαρ, και νόστιμο finger food τσιμπολόγημα (δοκίμασε οπωσδήποτε την εκλεκτή του pinsa). Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

Bios

Πειραιώς 84, Κεραμεικός, τηλ: 2103425335

Γνωστή και αγαπημένη για την χαλαρότητα και την αστική της ομορφιά, η φωτισμένη με νέον ταράτσα του Bios στέκει αγέρωχη εδώ και χρόνια στα ψηλά της Πειραιώς προσφέροντας θέα Ακρόπολη αλλά και αρκετές αφορμές για ποτό και χορό. Ναι, καλά διάβασες, δεν είναι μόνο για χαλάρωση. Τελευταία, φιλοξενεί Πέμπτες με Σάββατα εγχώριους DJs, με πάσης φύσεως χορευτικές μελωδίες για κεφάτες βραδιές κάτω από τα αστέρια - σημείωσε τους Noff (GR) & Mike Mindnight (AU) στις 19 Ιουλίου και το Full Moon Party στην Πανσέληνο της 21ης. Το απλό ποτό στα 8,5€, τα κοκτέιλ από 11€.

Buena Vista Social Bar

Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3210017

Εδώ και μερικά χρόνια αυτό το λατινοαμερικάνικο μπαράκι ατενίζει την Ακρόπολη και την… Κούβα, μέσα από έναν έθνικ κατάλογο που ιντριγκάρει γευστικά, όμως δεν σταματά στο φαγητό. Τα βράδια μεταμορφώνονται σε ένα κεφάτο bar με ωραιότατα κοκτέιλ, στο οποίο οι DJs αναλαμβάνουν να σε κάνουν να κουνηθείς με την παρέα αλλά και να κοινωνικοποιηθείς σε latin, afro latin και afro house ρυθμούς, με φόντο τον Ιερό Βράχο. Το απλό ποτό κοστίζει 9€ και τα κοκτέιλ από 10€.

Χοροστάσιο

Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ.: 21 0331 4330

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟ 🎼 (@horostasio)

Τα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή, η Ιστορία του μετριέται πια σε δεκαετίες, η ταράτσα του κοιτάζει στα μάτια τον φωτισμένο Λυκαβηττό και τα Παρασκευοσάββατα τα θεματικά parties αποτελούν ξεσηκωτικό θεσμό. Αναλόγως τον DJ που θα πετύχεις, θα ακούσεις από μουσικές pop και rock 80s, 90s και 00s, μέχρι alternative rock - electronica - electro pop - new wave - brit pop και ηλεκτρονικές μελωδίες από τα παλιά ή ακόμα και πιο «σκληρούς» ήχους, όπως metal. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

Gazi View - Social Rooftop

Ιάκχου 22, τηλ: 693 698 7338

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GAZI VIEW | Social Rooftop (@gazi_view)

Στον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου στην πλατεία του Κεραμεικού, η θέα κόβει την ανάσα, το ίδιο και τα πάρτι στα οποία ο non stop χορός είναι κανόνας. Στο Gazi View οι καθημερινές είναι γεμάτες με χορευτικές mainstream μουσικές– κάθε Τετάρτη ας πούμε διοργανώνουν τα Rooftop Fiesta, ενώ εξίσου δημοφιλή είναι και τα Cult Summer Party τα Σάββατα, με ανεβαστικές μουσικές του χθες. Αναλόγως ημέρας, υπάρχει είσοδος 10€ με ποτό, μετά τις 00.30. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

Addictiva Athens Bar              

Δουκίσσης Πλακεντίας 84, Αμπελόκηποι, τηλ: 694 406 6764

Σου αρέσει το λάτιν; Χορεύεις; Δεν έχεις ιδέα; Σε κάθε περίπτωση, σε αυτήν την ταράτσα στους Αμπελόκηπους θα τα περάσεις φίνα, μιας και κάθε μέρα ένα λάτιν πάρτι διοργανώνεται με επαγγελματίες χορευτές, οι οποίοι αναλαμβάνουν να σε μάθουν ανεξαρτήτως του επιπέδου σου και να σε βάλουν στον ρυθμό. Salsa, Bachata, Cubana και ένα σωρό ακόμα χοροί σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις συντροφιά με δροσερά κοκτέιλ. Η είσοδος στα 10€ χωρίς ποτό ή 15€ με ποτό ή κοκτέιλ.

Great Bear Rooftop

Πλ. Θεάτρου 18, τηλ: 694 467 9977

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Great Bear Rooftop (@greatbear.rooftop)

Μια κρυμμένη ταράτσα στην κορυφή του ξενοδοχείου Selina μεταμορφώνεται τα βράδια σε ένα σούπερ κεφάτο open air κλαμπ, στο οποίο θα ακούσεις ανεβαστικές ηλεκτρονικές μουσικές από εγχώριους DJs που πιάνουν σε καθημερινή βάση πόστο στα decks (Manolaco, Dj Snatch, Reksio, Espeekay κ.α.). Η είσοδος είναι ελεύθερη, πλην των events κατά τα οποία ισχύει online προπώληση, όπως αυτό στις 6 Ιουλίου για τα 2 χρόνια λειτουργίας του με είσοδο 10€. Το απλό ποτό στα 8€, τα signature cocktails στα 10€ Αναλυτικά τα events τους θα βρεις εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v