Επαθαν "Λαλά"

Στο mediablog.gr δημοσιεύθηκε μια ενδιαφέρουσα επιστολή για τις εργασιακές συνθήκες σε ένα Hot (;) νέο περιοδικό μια γνωστής δημοσιογραφικής περσόνας. Δείτε τι "καταγγέλουν" δύο δημοσιογράφοι και μάθετε για τον υπέροχο κόσμο του τύπου.    

Ετοιμαστείτε για Χαβά(η)

Εδώ όλη η Ελλάδα ετοιμάζεται να πέσει στο λήθαργο του δεκαπενταύγουστου, στο ΠΑΣΟΚ θα κολλήσουν- ο ιδρυτής τυο οποίου "εφυήρε" και "τα μπάνια του λαού"; Όχι. θα το κλεισουν το μαγαζί για λίγες ημέρες. Αλλωστε, τώρα θα τους χτυπήσει η εξουσία την πόρτα; Τέτοια γκαντεμιά; 

Ποιος σκότωσε τον "σερ";

Μπορεί οι δημοτικές πρωτοβουλίες να είναι πάντα ή σχεδόν πάντα καλών προθέσεων, αυτό όμως δεν τις γλιτώνει από την αποτυχία. Αυτή ήταν η θλιβερή διαπίστωση των φίλων του Ιοβόλου που παρακολούθησαν την προχθεσινή παράσταση- αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, στο Αττικό Άλσος.

Τι κάνει νιάου- νιάου στο Αιγαίο;

Προ ολίγης ώρας (ναι, προ ολίγης ώρας) ο Ιοβόλος έμαθε ότι καταμεσής του Αιγαίου μια σύζυγος βουλευτή παραδίδει μαθήματα ήθους σε κάποιους που νομίζουν ότι "αφεντικά και δούλοι- ίσα γενήκαμ' ούλοι".  (Στη διπλανή φωτό, η Ιμέλντα Μάρκος.)

Ο Ξένιος Δίας σας καλωσορίζει

Με αφορμή τα όσα χαριτωμένα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Μύκονο, σκεφτόμουν ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα πρέπει να μας απασχολούν ως χώρα, αφορά το συμβιβασμό με τη σύνθετη έννοια του «φιλόξενου τσαμπουκά».

Για μια θέση... στο πάρκινγκ

Τελικά ο Γ' Παγκόσμιος δε θα γίνει για το νερό. Θα γίνει για το πάρκινγκ. Το έχω ξαναγράψει παλιότερα αυτό. Αλλά τώρα τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν.

v